מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציבות של לחץ דםאדדי25/08/2021
בן 39 בשנה האחרונה אבחנה של תחילת לחץ דם גבוה בממוצע שבין 132/85 ל149/75, לעיתים בישיבה נרשם 119/85 ולאחר מספר דקות בבדיקה נוספת 126/75 ולאחר מספר דקות נוסף 135/85.אם מבצע תרגילי נשימה לחץ הדם מעט יורד. ביצעתי בדיקות דם כלליות (כולל תפקודי כבד) שלא מצאו הקשר, בדיקה במעבדת שינה מצאה הרבה התעוררויות בלילה אך רופא המשפחה אומר שאין הקשר, הולטר לחץ דם מצא כי עליי להתחיל טיפול תרופתי וקיבלתי מרשם לקרדילוג 1.25. בנוסף אובחנתי בדלקת וושת לאחרונה וקיבלתי טיפול נוגד חומציות.סובל מעייפות מוגברת. אינני יודע אם ישנו הקשר לנתונים שציינתי אך אודה לחוות דעתכם. אני מבין כי מומלץ לי להתחיל בטיפול אך אני מרגיש שזהו טיפול בסימפטום ולא בבעיה. אודה להכוונתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הערכים שצוינו על ידך הם בגדר הנורמה
פרופ` אליעזר קליינמן02/09/2021כל הערכים שצוינו על ידך הם בגדר הנורמה ואינם מצריכים טיפול תרופתי ללחץ דם. גם התנודות הן נורמליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)