יציבות של לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציבות של לחץ דם
    אדדי
    25/08/2021

בן 39 בשנה האחרונה אבחנה של תחילת לחץ דם גבוה בממוצע שבין 132/85 ל149/75, לעיתים בישיבה נרשם 119/85 ולאחר מספר דקות בבדיקה נוספת 126/75 ולאחר מספר דקות נוסף 135/85.אם מבצע תרגילי נשימה לחץ הדם מעט יורד. ביצעתי בדיקות דם כלליות (כולל תפקודי כבד) שלא מצאו הקשר, בדיקה במעבדת שינה מצאה הרבה התעוררויות בלילה אך רופא המשפחה אומר שאין הקשר, הולטר לחץ דם מצא כי עליי להתחיל טיפול תרופתי וקיבלתי מרשם לקרדילוג 1.25. בנוסף אובחנתי בדלקת וושת לאחרונה וקיבלתי טיפול נוגד חומציות.סובל מעייפות מוגברת. אינני יודע אם ישנו הקשר לנתונים שציינתי אך אודה לחוות דעתכם. אני מבין כי מומלץ לי להתחיל בטיפול אך אני מרגיש שזהו טיפול בסימפטום ולא בבעיה. אודה להכוונתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציבות של לחץ דם

הוספת תגובה

• כל הערכים שצוינו על ידך הם בגדר הנורמה

פרופ` אליעזר קליינמן
    02/09/2021

כל הערכים שצוינו על ידך הם בגדר הנורמה ואינם מצריכים טיפול תרופתי ללחץ דם. גם התנודות הן נורמליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו