מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה פתאומית בלחץ דםדבי13/01/2022
ערב טוב.אני בגיל 68 לפני 15 שנה עלה לי לחץ הדם ל 140 על 75 ומאז רופא המשפחה נתן לי כדור אלדקס 10 מג כל בוקר .בשנים האחרונות לחץ הדם שלי מאוזן 120 על 75 לפעמים 115..במצב כזה אני לא לוקחת כדור..אני לוקחת מ 140 .ואני בודקת כל בוקר.לםני יומיים בבוקר בדקתי היה לי 185 על 90.לקחתי כדור 10 מג..בערב שוב בדקתי ואותו דבר 180 על 85..יש לציין שבימים האחרונים אני מרגישה חרדה ולחוצה .בגלל מצב הקורונה.וזה משפיע עלי לרעה...אני מאוד מפחדת מהלחץ דם שעלה לי פתאום..האם זה בגלל הלחץ .מה עלי לעשות.התחלתי לקחת בוקר וערב כדור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה בלחץ דם ואישה בריאה באופן כללי
דבי13/01/2022המשך הודעה קודמת מדבי.שכחתי לציין שאני אשה בריאה.עושה פעילות גופנית יום יום אוכלת תזונה נכונה .שוקלת 63.נוטלת מידי יום קיו 10 ..יש לי פחד ממכשיר של לחץ הדם לאחרונה..כשאני מודדת יש לי דפיקות לב מהירות ובהלה שמא יקפוץ לי הלחץ דם...ואכן הוא קופץ ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובה שכבר שלחתי לך
פרופ` אליעזר קליינמן14/01/2022ראי תשובה שכבר שלחתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם דם הוא תקין ואינו צורך כל טיפול
פרופ` אליעזר קליינמן14/01/2022לחץ דם 140/75 הוא תקין ואינו צורך כל טיפול. נראה שאלמנט חרדה משפיע כאן ואני מציע לבקש הפניה להולטר לחץ דם כשאת רגועה וללא טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)