עלייה פתאומית בלחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה פתאומית בלחץ דם
    דבי
    13/01/2022

ערב טוב.אני בגיל 68 לפני 15 שנה עלה לי לחץ הדם ל 140 על 75 ומאז רופא המשפחה נתן לי כדור אלדקס 10 מג כל בוקר .בשנים האחרונות לחץ הדם שלי מאוזן 120 על 75 לפעמים 115..במצב כזה אני לא לוקחת כדור..אני לוקחת מ 140 .ואני בודקת כל בוקר.לםני יומיים בבוקר בדקתי היה לי 185 על 90.לקחתי כדור 10 מג..בערב שוב בדקתי ואותו דבר 180 על 85..יש לציין שבימים האחרונים אני מרגישה חרדה ולחוצה .בגלל מצב הקורונה.וזה משפיע עלי לרעה...אני מאוד מפחדת מהלחץ דם שעלה לי פתאום..האם זה בגלל הלחץ .מה עלי לעשות.התחלתי לקחת בוקר וערב כדור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה פתאומית בלחץ דם

הוספת תגובה

• עלייה בלחץ דם ואישה בריאה באופן כללי

דבי
    13/01/2022

המשך הודעה קודמת מדבי.שכחתי לציין שאני אשה בריאה.עושה פעילות גופנית יום יום אוכלת תזונה נכונה .שוקלת 63.נוטלת מידי יום קיו 10 ..יש לי פחד ממכשיר של לחץ הדם לאחרונה..כשאני מודדת יש לי דפיקות לב מהירות ובהלה שמא יקפוץ לי הלחץ דם...ואכן הוא קופץ ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי תשובה שכבר שלחתי לך

פרופ` אליעזר קליינמן
    14/01/2022

ראי תשובה שכבר שלחתי לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחם דם הוא תקין ואינו צורך כל טיפול

פרופ` אליעזר קליינמן
    14/01/2022

לחץ דם 140/75 הוא תקין ואינו צורך כל טיפול. נראה שאלמנט חרדה משפיע כאן ואני מציע לבקש הפניה להולטר לחץ דם כשאת רגועה וללא טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו