טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 27 עם עודף משקל של 40 קילו(שאני כמובן מנסה להוריד בעזרת תזונה וספורט כרגע( נוטלת קרדילוק 5 מ״ג כבר 5 חודשים אני נוטלת אותו בעקבות דופק גבוה במנוחה(סביב 100) ולחץ דם גבוה אציין שהמון פעמים הלחץ דם והדופק היה תקין עשיתי אקג,הולטר לב,אקו לב,בדיקות דם מקיפות הכל תקין. בשנה האחרונה אני סובלת מלחץ נפשי ומחרדות רופאת המשפחה משייכת את הלחץ דם והדופק לחרדות שלי. מאז הטיפול בקרדילוק הלחץ דם שלי במנוחה סביב 125/70 ודופק מנוחה סביב 70 האם אני יכולה לשתות כוס/שתיים של משקה אלכוהלי(לדוגמא שמפניה)יחד עם נטילת קרדילוק כמובן באופן חד פעמי אולי פעם בחודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר