מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הולטר גבוה ובבית נורמלירעיה02/04/2022
שלום. בת 67. בהולטר ממוצע יומי 152/86 (פעם אחת 199 הסיסט. ופעם 126 הדיאס.78% מעל 143 ב סיסט.
ממוצע ליל 143. 7 מתוך 12 מעל 140 ועד 158.
בדיאס. ביומי 34% מעל 90 ועד 126.ממוצע יומי 86.
בליל ממוצע 78 ופעם בודדת 90. שבועיים מאז הורדתי 3 מללפפון במלח שקבוע ביום בשנתיים האחרונות ועברתי למלח דל נתרן. גם קניתי מד בקופח ואיתו הממוצע סהכ ל כ 7 ימים 129/75. ממוצע עד 12 137/79. 12 עד שנצ 121/70 וסוף שנצ עד שנת ליל 129/77. נראה סביר. האם השוני הגדול בין ההולטר ומכשיר ביתי עקב הורדת המלח? והאם צריך כדור? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמץ אורח חיים בריא בלבד כולל פעילות גופנית
פרופ` אליעזר קליינמן03/04/2022במצב זה הייתי מאמץ אורח חיים בריא בלבד כולל פעילות גופנית סדירה והמשך מעקב לחץ דם ביתי ללא טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה לשאלה שלי
רעיה06/04/2022הרבה תודה לך. ככ שימחת אותי והרגעת :) :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי המדידות הנ"ל אין צורך בטיפול תרופתי
פרופ` אליעזר קליינמן06/04/2022לפי המדידות הנ"ל אין צורך בטיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולטר גבוה ובבית נורמלי
רעיה07/04/2022אולי חשוב לדעת שאני כבר פעילה גופנית. טניס הרבה שנים. פילאטיס והליכה. מקווה שזה לא משנה את חוות דעתך?
בנוסף האם בסדר לקחת 1/4 לוריוול 1 לפני מיפוי?
לא רוצה להילחץ שוב...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)