טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אשמח לייעוץ בנושא, הופנתי לעשות בדיקת לחץ דם אורטוסטטי מכוון כשאני נעמד משכיבה לעמידה או מתכופפת ואז נעמדת יש לי סחרחורת גדולה ולפעמים רואה שחור ולוקח כמה שניות שזה נעלם. התוצאות הן: שכיבה דופק 78 לחץ דם 106/71 עמידה דופק 102 לחץ דם 95/61 עמידה רגועה לאחר מספר דקות דופק 83 לחץ דם 103/69
רואים שיש ירידה בלחץ דם השאלה האם זה תקין? צריך להמשיך ברור משהו לא תקין?
לוקחת תרופות קבועות: אוזמפיק (לירידה במשקל), אריוס (חשד לאלרגיה בעקבות סינוסים חוזרים גם אחרי ניתוח אף, רופפין עשה לי לא טוב ולכן עבריו לאריוס) וסרנדה.
ברקע גם צליאק ואני כן נמנעת מגלוטן.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר