מספר שאלות בנושא לחץ דם ולב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות בנושא לחץ דם ולב
    מיכל
    13/07/2008

שלום רב מטופלת בטריטייס קומפ 5 מ"ג כשבועיים מספר שאלות: 1- האם טריטייס קומפ מלבד השפעתו על לחץ הדם מיטיב עם הלב? כיצד? 2- אם טריטייס מיטיב עם הלב -האם יתכן שלקיחתו מסתירה מבחינת הרגשה בעיה לבבית קיימת? 3-אם התשובה על שאלה 2 היא כן-האם יש צורך להפסיק נטילתו לפני בדיקת מאמץ? כמה זמן לפני? 4-מה דעתך על תוספי מזון כגון אומגה 3 , שום, קו-אנזים Q10?כמטפלים \מוניעים\מפחיתים בעיות לחץ דם כולסטרול ולב?תוך כמה זמן ניכרת השפעתם? 5-ולשאלה החשובה: האם יתכן מצב בו תוך כדי פעילות אירובית מאומצת למשך שעה מרגישים מצוין ואף יכולים להמשיך עם הפעילות מעבר לשעה אולם אחרי כשעתיים מסיום הפעילות יש תחושת מועקה -ומעין לחץ בחזה ונשימה כבדה שמקורה לבבי \עורקי ונובע מהמאמץ? - תופעה שנעלמה רק למחרת? התופעה קיימת גם ללא מאמץ ואני תוהה למה ליחס אותה (בדיקת אקו ומאמץ נקבעה לעוד שבועיים ) דווקא במאמץ לרוב חשה טוב יותר..... אני אשמח לשמוע כיווני מחשבה בעניין. תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למיכל

ד``ר ויקטור פרחויקי
    16/07/2008

לתרופות מקבוצת הטריטייס השפעה על לחץ הדם וגם על הלב, בעיקר אי יש אי ספיקת לב, מה שאני מבין לא קיימת אצלך.
    לקיחת התרופה לא מפריעה לביצוע מבחן מאמץ.
    אין הוכחה חותכת שכל התוספות מזון שאת מצטטת משפיעות לטובה.
    מאוד לא סביר שתעמדי במאמץ אירובי משמעותי עם מחלת לב פעילה שדווקא גורמת לתלונות ותסמינים כמה שעות לאחר הפעילות הגופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו