ל"ד גבוה בהריון ואחריו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל"ד גבוה בהריון ואחריו
    רוית
    28/07/2008

אני בת 32 לאחר לידה 3 בניתוח קיסרי (שלישי). בהריון הנוכחי התפתח החל משבוע 17 יתר ל"ד שהתאזן עם טיפול (לא היה יתר ל"ד בהריונות קודמים). עכשיו אני 4 שבועות אחרי הלידה . הטיפול שקיבלתי בהריון כבר לא עוזר והחליפו לי את הטיפול ועדיין המדידות הן על 130-135 / 90-95. ובנתיים עושים את כל הבדיקות שוב. אבי מטופל גם הוא ביתר ל"ד. עם זאת אצלי לא הייתה כל בעיה עד ההריון עכשיו וגם כל הבדיקות תקינות. שמעתי שיש תופעה של יתר ל"ד הורמונלי - הםא זה נכון? והאם יש משהו לעשות? האם נפרולוג יכול לתת טיפול במצב כזה או צריך מתמחה בבעיות הורמונים? האם יש חומר שניתן לקרוא בנושא? שנית- האם הגיוני מצב שלמרות שהסתיים ההריון אני אשאר עם בעיית יתר הל"ד ? אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ל"ד גבוה בהריון ואחריו

הוספת תגובה

• לרוית

ד``ר ויקטור פרחויקי
    30/07/2008

רצוי להמתין לפחות 8 שבועות אחרי סיום ההריון.
    עם הסיפור השמשפחתי, בכל זאת אפשרי כי ללחץדם הגבוה שלך, מטען תורשתי.
    נפרולוג בהחלט מכיר את כל התופעות וכל המצבים בהם ההורמונים מסוג זה או אחר שתורמים לשינוים בלחץ הדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו