מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואינעמה14/08/2008
שלום רב, אמי כבת 70 סובלת מיתר ל"ד עם ערכים גבוהים ביותר, לפני כמה ימים הגיעה למיון עקב סחרחורות קשות שלא חלפו כל היממה ותחושת עילפון. לאחרונה נוטלת אנלדקס בערב בשילוב עם חצי כדור קרדיולוק בבוקר.וזאת לאחר שניסתה נורמיטן וטריסטייט שגרמו לה לתופעות קשות עוד יותר.בהיותה בבי"ח ניתן לה קפוטן מתחת ללשון, אך זה גרם לתופעה הפוכה דווקא (עליית ל"ד) וניתן לה ואבן במקרה אחד ובמקרה אחר פוסיד לוריד. איזה טיפול תרופתי ניתן להמליץ לה לאור העובדה שיש לה יל"ד רוב שעות היממה, ושתופעות הלוואי אצלה חמורות באופן מיוחד מאצל אחרים והיא אינה מתפקדת כלל עם סחרחורות? אמי רגישה במיוחד לתרופות (לא אלרגיה אלא באופן כללי) והיא חדלה לתפקד מאז החלה בנטילתן. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה
פרופ` אליעזר קליינמן15/08/2008יתכן שדווקא נסיון להפחתת מינון תרופתי במקרה של אימך יכול להיות פתרון בכוון הנכון. בכל אופן הדבר חייב להעשות תוך פיקוח ובירור מעמיק של לחץ הדם. אם תהיי עמי בקשר אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא שמת לב להמשך השאלה,, פרופ
רינת15/08/2008בנושא לחץ דם ברגל, בהנחה שלא מדובר בבעיה זאת אלא בדלקת בירך. האם כדאי לקחת סלקוקס למרות שלפני שנתיים, לחץ הדם עלה אצלי ל160\95 בעקבות הסלקוקס? האם לחץ דם כזה במידה ויעלה אינו מסוכן והאם שווה לי לנסות את הסלקוקס לפתרון הבעיה ברגל? אולי כמה ימים - עד עשרה זה לא נורא גם אם זה כרוך בעליה בל.ד? אשמח מאוד לחוות דעתך, פרופסור, בברכת שבת שלום, רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת
פרופ` אליעזר קליינמן17/08/2008אין כל בעיה בנטילת נוגדי דלקת דוגמת סלקוקס גם אם יעלה מעט לחץ דמך שהרי תקחי את התרופה לתקופה מוגבלת בלבד. לעומת זאת, כאשר תפתר הבעיה ברגל לחץ הדם יתאזן יותר בקלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי -סלקוקס דחוף !
אורית15/12/2008קיבלתי טיפול למשך 10 ימים מהאורטופד שלי לטיפול בדלקת באזור האגן ,קראתי לפני השימוש את העלון של התרופה לאחר יומיים /שלושה החלו להיות לי כל מיני תופעות לוואי כמו:צלצולים באוזניים ,כאב בעין ,חרדה ,כל החלק הימני של הפנים קצת ולפעמים רדום ובאותו צד גם כאב שיניים,יצא לי הרפס בשפתיים,כאבי בטן ,מעין חולשה ,גלי חום (אני בחורה צעירה ) ,צמרמורות אני מבקשת תשובה דחופה האם להמשיך את הטיפול עד הסוף למרות התופעות או להפסיק ?? אשמח לתשובה מהירה תודה מראש!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת
פרופ` אליעזר קליינמן15/12/2008אין כל בעיה בנטילת סלקוקס או דומיו לטווח קצר עד לפתרון בעית הדלקת והכאבים בירך, משום שהבעיה הזו עצמה מכניסה את הגוף לסטרס פיזיולוגי ונפשי כאחד שהם כשלעצמם עלולים להעלות את לחץ הדם. ברור שמומלץ המשך מעקב לחץ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)