טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחיין שלי בוצע הולטר לחץ דם והממצאים היו תופעלת חלוק לבן וכמו כן תופעה דופק
41 בשעות הלילה וכן ירידה פיזיולוגית בלחץ הדם בלילה
מה משמעות המימצאים (לפני כשנה וחצי בוצע הולטר ואז פורש כתקין9
ואז לפני כחודשיים הנפרולוגית בשניידר פירשה את המימצאים לחמרה
והציעה לרופא משפחה שהוא יתחיל בטיפול של אנפריל 5 מ"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על פניו מה שאת מתארת הינו תרשים תקין, עם ירידה שלילית של לחץ הדם והדופק, אבל לצורך פיענוח נכון צריך לקחת בחשבון את הגיל, הגובה ואז לנרמל את את הנורמה לנתונים הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר