סחרחורת קשה לאחר מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת קשה לאחר מאמץ
    תמי
    19/08/2008

שלום! הנני בת 64 , נוטלת איזיטרול וליפיטור 20 להורדת כולסטרול ונטיה לסוכר גבוה (6.5)ללא טפול. ביום שישי לאחר עמידה רצופה בבשול ונקיון ,הרגשתי חום ואודם בפנים וכל הגוף כאב מעייפות במיוחד הגב והרגליים.לאחר מתקלחת הרגשתי כבדות ובלבול ,ראיתי את עצמי במראה מטושטש, בעת השינה כשהסתובבתי במיטה הרגשתי שכל החדר חג סביבי במהירות מסחררת במעגלים. בקושי הצלחתי להגיע לטלפון אך אחות במוקד אמרה לי שאם איני מרגישה חנק או הירדמות של איברים אין לי מה לחשוש מאירוע מוחי או לבבי. כעבור שעתיים זה קרה שוב עם כל תנודה שלי במיטה. אך נשארתי לישון עד מאוחר וזה עבר. בעבר הייתי בעלת לחץ דם נמוך ואיני סובלת מלח"ד גבוה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ואילו בדיקות עלי לעבור לברור? בתודה . תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת קשה לאחר מאמץ

הוספת תגובה

• לתמי

פרופ` אליעזר קליינמן
    20/08/2008

התופעות שהרגשת יכולות להתאים למה שמכונה "ורטיגו אקוטי" שנמשך יום-יומיים וחולף ללא עקבות. הרקע בדר"כ ויראלי. אני מקווה שהתופעות לא יחזרו. אם כן, יש מקום לבדיקה במרפאת שווי-משקל/סחרחורת. התיעצי במקרה כזה עם רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו