הקשר בין יתר לחץ דם לטרשת עורקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר בין יתר לחץ דם לטרשת עורקים
    שמעון
    13/09/2008

לפרו"פ אליעזר קליינמן שלום רב שמי שמעון אני סובל מיתר לחץ דם ממאיר עם פגיעה רב מערכתי כולל מחלת לב עיבוי שריר לה ותעוקת חזה במנוחה לאחרונה לאחר צנתור לב הלחץ דם עלה ל 300 ואיבדתי הכרה והונשמתי . יש לציין שהייתי מועמד לניתוח מעקפיים . אבל בגלל אירוע מוחי והסיבוך בצנתור האחרון הוחלט על טיפול שמרני בלבד . והבעיה העיקרית שלי זה לחץ דם גבוהה . { מצב לאחר הרעלת עופרת } נמצאה מחלה תת כליתי וטרשת עורקים . בצנצתור בשנת 2006 . לשאלתי . האם יש קשר בין יתר לחץ דם לתעוקת חזה ולטרשת עורקים ? האם יתכן שאירוע מוחי נגרם על רקע יתר לחץ דם ? ? מה זה מחלה תת כליתי ? תודה לתשובתך מראש בברכה שמעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשמעון

פרופ` אליעזר קליינמן
    13/09/2008

אין ספק שמצבך מורכב מכדי שתשובות פשוטות לשאלותיך יספקו. ברור שארוע מוחי עלול להגרם על רקע של יתר לחץ דם, אך לא ברור מהו הגורם הספציפי במקרה שלך. אני מציע שתיצור עמי קשר כדי שאוכל להזמינך למכון שלנו ואציג בפניך אפשרויות טיפול שמרניות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו