טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום פרופסור ,
אני בת 45 עם יתר לחץ דם לאחרונה שיניתי את הכדורים מטריטייס קומפ 5 לטריטייס רגיל
2.5 פעמיים ביום בגין לחץ דם גבוה בערב.
אני לוקחת את הטריטייס הרגיל 10 ימים והלחץ דם שלי עדיין לא יציב הערכים הם בממוצע
145/92
מדוע הלחץ דם משתנה משעה לשעה במשך היום ומדוע כשהלחץ דם שלי גבוה במיוחד
הדחיפות למתן שתן גבוהה במיוחד.האם יש בעיה כלשהיא בכליות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ייתכן שלחץ הדם שלך אינו מאוזן כראוי ויש מקום לשקול איזון מחודש עם תרופות אחרות, מתאימות יותר. כאשר לחץ הדם גבוה ישנו דחף לתת שתן משום שזוהי תגובה פיסיולוגית שנועדה לאיזון לחץ הדם ע"י הוצאת נוזלים מהגוף. אני כמובן מציע לך לסגל לעצמך אורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית סדירה ותזונה בריאה המתאימה ליתר לחץ דם בהתיעצות עם דיאטנית, אם טרם עשית זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר