דחוף ביותר!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר!!!
    אני
    16/11/2008

שלום לך,אני בת 36 לפני כ9 חודשיים הרגשתי לחץ בראש ואחריי ברור נמצא לחץ דם גבוהה סביבות 155/100 וטופלתי בכדור והכל היה תקין.מאז ירדתי 10 קילו שינתי תזונה ולפני 3 חודשים הרופאה החליטה להוריד את הכדור(רמיפרל פלוס),הכל היה תקין ומאוזן עד לפנייי יומיים. הרגשתי שוב כאב ראש של עלייה בלחץ הדם.מדדתי במכשיר הביתי והוא נתן ערכים בסביביות 135/95 שאלתי היא כזו:האם להתחיל בחזרה את הכדור במידה והערכיים נשארים כאלו? הבוקר לדוגמה במדידה ראשונה היה 133/93 בשניה (בהפרש של דקה)128/85 ובשלישית 119/85 . מה לעשות?(הרופאה שלי בחופש)תודה רבה ושבוע טוב אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר!!!

הוספת תגובה

• דחוף ביותר!!!

ד``ר ויקטור פרחויקי
    17/11/2008

סביר להניח שיש מקום לחדש את הטיפול, אבל רק לאחר שתבדקי אחרי רופא שיתייחס לעליה מחדש של ערכי לחץ הדם. אין כל דחיפות להתחיל את הטיפול באופן מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ

אני
    17/11/2008

תודה,השאלה היא האם בערכים של 130/90 צריך לקחת כדור?יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו