טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
אני בן 35
עכב לחץ דם גבוה מטופל במספר תרופות ובהצלחה.
לא עושה פעילות גופנית אבל לחץ דם תקין היום וכן ירדתי במשקל בצורה משמעותית וכל הבדיקות תקינות, כולל ראיה (שהבנתי שמשקפת תקינות בכלי הדם באופן כללי).
בעבר סבלתי משומנים בדם - גם תקין היום.
עם זאת, סובל מזקפה חלשה, בעיקר בשנתיים האחרונות.
התרופות שאני נוטל מידי יום:
Amlow 10 MG
Tritace 5 MG
Disothiazide 12.5 MG
האם אחת מהתרופות האלו או השילוב הם הגורמים לבעיה בתפקוד המיני או שאין קשר?
במידה וכן- מה לעשות לאור העובדה שהתרופות עוזרות להורדת לחץ הדם?
האם משהו בתזונה יכול לאזן זאת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למרות ששלושת התרופות שאתה לוקח הן לא השכיחות ביותר בגרימת חוסר אונות, יכולות לעשות זאת. ההיתי בודק אחת אחת, ומתחיל בהפסקת ה- AMLODIPINE, שהיא השכיחה ביותר. אם אין שיפור הייתי מחדש ומפסיק את המשתן. על כל פנים הייתי מתיעץ עם הרופא שלך, כאשר בחוסר שיפור יוכל להוסיף תרופה לשיפור תיפקוד המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר