קפיצת ל"ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצת ל"ד
    דקלה
    27/11/2008

שלום, אני בת 32. מודדת ל"ד באופן קבוע מס' פעמים בשבוע מאז שילדתי לפני שנתיים, היות ולאחר הלידה התפתחה אצלי רעלת הריון למש ך מס' חודשים. מאוזנת כבר שנה וחצי ללא כדורים כי לחץ הדם התאזן מעצמו.במדידות הביתיות לחץ הדם תקין לחלוטין ואף עברתי לפני מס' חודשים ניטור ל"ד של 24 ש' שיצא תקין. אתמול מדדתי בערב כי כאב לי הראש והעיניים היו אדומות ול"ד היה גבוה לפתע: 144/97. נכנסתי להיסטריה ואחרי כמה דק' ל"ד ירד לאט במדידות הבאות עד ל-138/90 באותו ערב. מדדתי היום בבוקר ובצהריים ול"ד היה תקין בין 70-80 / 126-109. האם המדידה החד פעמית הגבוהה יכולה להעיד על בעיית ל"ד חדשה (אולי רק בערב)? אני מאוד מודאגת. אציין שאני מעשנת ונוטלת באופן קבוע מזה מס' שנים ציפרלקס (25 מ"ג) וריספרדל (1 מ"ג) למניעתהתקפי חרדה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצת ל"ד

הוספת תגובה

• לטל

פרופ` אליעזר קליינמן
    27/11/2008

לחלוטין אינך צריכה להיות מודאגת. כל מצב של מתח, חרדה או סטרס נפשי או פיסי עלולים להתבטא בעלית לחץ דם זמנית ללא כל צורך בטיפול. לאור העבר הרפואי שלך אני מציע לך לקחת 2 קפסולות אומגה 3 ליום מן הסוגים שריכוז מרכיבי EPA ו- DHA ביחד הם לפחות 600 מ"ג. יש סכוי טוב שאלה יפתרו את מרבית בעיותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו