יתר לחץ דם היוצא מאיזון לעתים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם היוצא מאיזון לעתים
    גדעון
    30/11/2008

שלום לפרופסור אליעזר קליינמן אני פנסיונר ותיק עם בעיתיתר לחץ דם שנים רבות. לפני כשנה ורבע עברתי התקף לב חריף עם נזק לשריר הלב במדה בינונית.לפני כשנתיים הושתל לי קוצב מסוג:ddd. כמו כן עברתי לאחר ההתקף, שני צינתורים , בהפרש של כשנה, עם השתלת תומכנים . אני מקבל "פלביקס" עם המלצה לקבל אותו באופן קבוע.כמו כן יש ליבעיה של חסר מסויים בפקטור 11. אני מקבל דימיטון 16.53 מ"ג בוקר וערב, קונברטין 5 מ"ג בוקר וערב. אלדוספירון 25 מ"ג בבוקר, בגלל "היפר אלדוסטרוניזם" ראשוני, ו20 מ"ג פוסיד אחת ליומים. כנראה בגלל התרופות האחרונות, ירדה רמת הנתרן שלי, ולמרות ההגבלה בשתיה אני מקבל 1 גרם של מלח בבוקר ובערב. כמו כן אנימקבל ליפיטור 10 מ"ג ונורווסק 5 מ"ג- לפני השינה. במקרה שזכור לך המלצת לי, בביקורי אצלך להשתמש בקואנזים קיו 10 60 מ"ג, של "גרמסה" נמס בפה, אותו אני נוטל באדיקות, זה מספר חודשים, וקיו 10 60 מ"ג אחר, נוסף בצהרים. למרות כל זאת לחץ הדם שלי יוצא מאיזון, בשעות שונות של היממה, בלי כל "פרובוקציה" מצדי וגם הדופק יוצא לעתים משליטת הקוצב עד למצב של פרפור פרוזדורים.לאחר הפירוט הנ"ל שנראה לי חשוב- אני מבקש לשאול: לאחרונה שמעתי על קיו 10 100 מ"ג , נמס בפה, עם תוספות של מספר ויטמיני B.האם אני יכול לקבל אותו במקום הקיו 10 הנמס של הבוקר? כמו כן שמעתי על תרופות חדשות של חברת "נוברטיס" - ה"רסילז" ועוד אחת שאיני זוכר את שמה,המורכבת מ"דיאובן" ו"נורווסק". אני מבקש לדעת אם הן יכולות להתאים לי בנוסף או בנפרד? והאם יוכלו למנוע את עליות לחץ הדם המציקות מאד? בכבוד רב ובתודה מראש על תשובתך גדעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגדעון

פרופ` אליעזר קליינמן
    01/12/2008

שלום רב!
    מאחר ויש לך לאחרונה פרפורי פרוזדורים, אם יש לך רישומי אקג מתועדים, אני מזמין אותך אלינו למכון "גפן" להצטרף לקבוצת מחקר שתתאים לך, ובמסגרת המעקב והטיפול החדשני שאתה עשוי לקבל, הכל ללא תשלום במסגרת המחקר, נוכל גם לאזן לך את לחץ הדם עם הטיפול המתאים לך ביותר. אין כל טעם ליעץ לך להחליף תרופות שפועלות על אותו עקרון של התרופות שקבלת בעבר או שהינך מקבל כיום. לגבי Q10 אין הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים פרט למינונים. אשמח עם תיצור קשר ליעוץ יותר יסודי ומעמיק במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יתר לחץ דם היוצא מאיזון לעתים-השלמה

גדעון
    03/12/2008

שלום ותודה לפרופסור קליינמן על תשובתו לשאלותי הקודמות. ברצוני להוסיף פרטים להשלמת התמונה. ברצוני גם להודות לך הזמנתך להצטרף למכון מחקר מתאימה לי במכון "גפן". אני רוצה לציין שבקרתי במכון אצלכם ב 4 לחודש מאי השנה ועברתי בדיקה המודינמית, לאחר שקבלתי את המלצתך להורי מינון תרופות באתי לבקורת ב 5 ליוני ואז עברתי גם בדיקת BMP אני גר די רחוק מגבעתיים = מצפון לנתניה ( בכוונה איני מציין את הפרטים המדוייקים באינטרנט- הם מצויים בתיק שלי אצלכם. הייתי רומה לדעת בקשר למחקר המדובר, למה הוא מחייב אותי מבחינת הזמן והביקורים במכון שלכם, ולמשך כמה זמן? בקשר לקואנזים קיו 10, השאלה שאלי כוונה למינון האם הוא אינו גבוה מדי?. נוסף על כך הטבליה הנ"ל מכילה 800 מק"ג חומצה פולית. אני מקבל 400 מק"ג חומצה פולית במולטי ויטמין שאני מקבל מדי יום לפי החיה רפואית. האם סך החומצה הפולית משני התוספים אינו רב מדי? בתודה ובכבוד רב גדעון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגדעון

פרופ` אליעזר קליינמן
    03/12/2008

אני מקווה שקבלת תשובה. אם לא - אנא צור עמי קשר - 03-5710411
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו