על הפרפור המחקר ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על הפרפור המחקר ועוד
    גדעון
    04/12/2008

שלום לפרופסור קליינמן לאחר שיחתנו הבוקר בנ"ל - נזכרתי שצפינו, אני ורעיתי דליה, בשיחה שלך (המוקלטת), על חשיבות השימוש באומגה 3. חשבתי לשאול: האם עד שנחליט בקשר למחקר, יתאים לי, בהתחשב בזה שאני מקבל פלביקס באופן קבוע ובחסר שלי בפקטור 11,אני יכול לקחת גלולות של אומגה 3 ? ואם כן, התוכל להמליץ על המינון ועל התוצרת. אני אוכל 3-4 פעמים בשבוע מנה לא גדולה, של כ 40 גרם דג סלומון וכל בוקר כף של פשתן מלא, טחון טרי. רציתי לשאול בקשר לרעיתי היא מקבלת פרוקור וקומדין, בגלל פרפור פרוזדורים. האם הוא יכולה ו/או צריכה לקבל אומגה 3 בגלולות?. גם דליה אוכלת דג סלומון, מנה יותר גדולה ממני, 3-4 פעמים בשבוע שאלה נוספת האם תוצאות גבוהות יותר של ויטמין ב-12 וחומצה פולית שנתקבלו לאחרונה יש להן משמעות? אחות בקופת חולים המקומית נזעקה למקרא התוצאות שלה : ויטמיו בי-12 1121 וחומצה פולית 54. תודה רבה ושבת שלום דליה וגדעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על הפרפור המחקר ועוד

הוספת תגובה

• לגדעון

פרופ` אליעזר קליינמן
    04/12/2008

אין בעיה עם אומגה 3 - 2 קפסולות ליום, רצוי ברכוז של למעלה מ-600 מ"ג לקפסולה, לכל אדם. זה יכול רק להועיל. אין מה לדאוג מעודף ויטמינים מקבוצב B כולל ח' פולית. הם מסיסי מים ולכן אינם רעילים עקב יכולת הפרשתם בשתן. יש כמובן להמנע מנטילת כדורים של ויטמינים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ונקבע תור

גדעון
    05/12/2008

בוקר טוב ותודה רבה פרופסור קליינמן קבלתי הבוקר את תשובתך ואנו מודים לך. קבעתי תור למכון ה"גפן" ליום ראשון הקרוב בשעה 11.00, לבדיקת ה"אגריגציה" , כפי שהצעת. אני אביא את כל המסמכים הדרושים- לפי הבנתי. כמובן גם את ה א.ק.ג עם רשום הפירפורים. ושוב תודה ושבת שלום דליה וגדעון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו