מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי לחץ דםבנימין09/12/2008
אני שוקל 88 ק"ג , 1.77 ס"מ לא מעשן או שותה, אורח חיים לחוץ, במתח ניכר. לפני כשבועיים עברתי ניתוח פשוט לשחרור עצב אולינארי בהרדמה מקומית. לפני הניתוח בדקו לי לחץ דם והוא היה 141/90. במהלך הניתוח נאמר לי כי לחץ הדם שלי עלה עוד יותר בגלל ההתרגשות מהמעמד ( הרדמה מקומית). אחרי 5 ימים בדקתי בקופ"ח ונמצא לחץ דם 147/93 ובבדיקה ביתית שעשיתי במהלך הימים האחרונים היה לח"צ של 150-93 ואצל הרופא כללית אפילו 160/90. יש לציין כי אני מאוד מתרגש בעת הבדיקה והלב דופק בחוזקה מעל הממוצע בהרבה. במשפחתי אין הסטוריה של לח"צ. הרופאה נתנה לי קרדילוק 2.5 מ"ג וקלמנרבין כי לדעתה אני בלחץ חרדתי. אני לא חושב כמוה ובכדי לפתור את הסוגיה ביקשתי מוניטור לח"צ 24 שעות. אני מאוד לחוץ מהעניין. מה היית מייעץ לי לעשות במקרה כשלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי לחץ דם
ד``ר ויקטור פרחויקי09/12/2008לפי התיאור כל המדידות היו מעל הנורמה.
ללא ספק בדיקת ניטור לחץ דם במשך 24 שעות תוסיף מידע משמעותי.
האם לקחת תרופות נגד כאבים? תרופות נגד דלקת עלולות לגרום לעליה בערכי לחץ הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלת הרופא
בנימין10/12/2008לא לקחתי כדורים נגד כאבים אבל לקחתי עד יום הניתוח ( לא כולל) כדור אחד ליום מסוג ארקוקסיה 90 מ"ג . השאלה היא למה שבועיים אחרי הניתוח עדיין יש לי ערכים כאלו? האם מדובר על תופעה שגיליתי רק עכשיו? האם העובדה שבפעם הראשונה , לפני הניתוח היה לי לחץ 140/90 ועכשיו לחץ גבוה יותר מעידה על חרדה ( כי אני הלב דופק מאוד בעת הבדיקה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)