מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לדעת ממה עולה לחץ הדםאור11/12/2008
אני בת 64, וחולה ביתר לחץ דם כבר שנים. לוקחת נורמיטן 100 מג ואוקסר פלוס.
בחדשים האחרונים יש לי קפיצות בלחץ דם, מלוות בדופק מהיר, ואני נכנסת ללחץ נוראי, לוקחת קפטופריל כ-50 מג, לפעמים בהדרגה, ונמצאת בחרדה ותחושות איומות. אני לבד. וזה קורה לי כל כמה ימים.
השאלה שלי- איך אפשר לדעת האם זה התקף חרדה, או שהחרדה באה מעלית לחץ הדם.
ואיזה בדיקות אני צריכה עשות לבירור עליות הלחץ דם.
[לפני שנים הועלה חשד של חסימה חלקית של עורך הכליה], הקריטנין בסדר, מיפוי לב בסדר, למרות שב-1996 היתה חסימה של %40 בעורך ראשי בלב.
בקיצור איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדי לשלול מחלה, ואם זה באמת חרדה למי לפנות על מנת שארגיז יותר טוב.
כי אין לי חיים...........תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
פרופ` אליעזר קליינמן13/12/2008יתכן מאוד שחלק ניכר מבעיותיך נובע מחרדות. ניתן כיום לבצע בדיקה יסודית של גורמי לחץ הדם כולל גורם החרדה באמצעות ביופידבק והערכה המודינמית מלאה להתאמת טיפול אופטימלית ככל שניתן. בדיקות כאלה מבוצעות במכון שלנו, בתשלום, מאחר ואינן נכללות בסל הבריאות עדיין.
לפרטים תוכלי להתקשר ל- 03-5710411 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)