מדידה ביתית של ל.ד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדידה ביתית של ל.ד.
    דליה
    15/12/2008

שלום רב. נאמר לי על ידי הרופא שעלי לבצע מדידות בבית. יש לי מכשיר כף יד שקניתי לפני 10 שנים (אומרון).הבעיה כשאני מודדת ,המדידה לא אחידה כלומר אני מודדת בפעם הראשונה,יוצא /109/90 בפעם השניה שזה לאחר פחות משניה אפילו, יוצא 130/90 , ובשלישית גם יוצא משהו אחר.מה עושים מחליפים מכשיר? והאם ל.ד. 140/90 מחייב טיפול תרופתי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדידה ביתית של ל.ד.

הוספת תגובה

• ההודעה שלי ירדה למטה,אשמח לתשובה

דליה
    16/12/2008

לשאלתי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: חן

ד``ר ויקטור פרחויקי
    16/12/2008

לחץ הדם בכל זאת הינו משתנה ביולוגי ומשתנה מדקה לדקה, אבל מכשירי כף יד מאוד לא מדויקים.
    אם לחץ הדם מדוד עם מד לחץ אלקטרוני או בכספית שמודד בלחיצה על העורק ממשיך להיות 140/90, כדאי להיתיחס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה,איזה מכשיר

דליה
    16/12/2008

אתה ממליץ לי לקנות ? מוכרים גם לא של כף יד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו