אחרי CVA +קומדין הולטר ל.דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי CVA +קומדין הולטר ל.דם
    אני
    07/01/2009

שלום הנני בת 47 חולת SLE אחרי CVA נוטלת קומדין מעולם לא סבלתי מיתר לחץ דם נהפוכו. בתקופה אחרונה קפיצות בלחץ הדם ובכל פעם ארועים של דימום בעין ובשתן... נאמר לי שהדופק נמוך...אשמח להסבר מינמלי..של התוצאות, האם יש כוונה לטיפול מסוים, וממה יכול לנבוע הדופק הנמוך ממצוע 43? כך נאמר גם אם אינו רשום. אני נוטלת קומדין, לפיטור (LDL 181) ,ויטמין B טיפות ויטמין D ,לוסק 20 מ"ג,קלציום כמו כן קונצרטה 36 מ"ג ליום עקב ADD המון תודה אשמח למעט הסבר על מנת להבין עד שאגיע לרופא אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי CVA +קומדין הולטר ל.דם

הוספת תגובה

• אני

פרופ` אליעזר קליינמן
    08/01/2009

לחץ דם יכול להתפתח בכל שלב ובודאי בסביבות הגיל שלך במיוחד כאשר יש רקע לכך. אין ספק שעליך לדאוג לאיזונו היעיל נוכח העובדה שהספקת כבר לעבור CVA. לעיתים לאחר CVA ישנה נטיה לדופק נמוך. כדאי לבקש הפניה להולטר לב כדי לברר את התנהגות הדופק במהלך היממה תוך שאת מבצעת פעילות יומיומית רגילה ואף מאומצת מעט כדי לעמוד על כושרך להעלות את הדופק כנדרש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך

אני
    08/01/2009

האם גם בהתחשב בכך שלחץ הדם עולה ולא יציב רק ביום יש מקום לטיפול? צר לי אך לא ניתן להעביר קישור..שבו נאמר שרק ביום יש עליות בלחץ הדם... האם העליות הן יכולות לנבוע מבעיה פזיולוגית אמיתית או רק עקב סטרס או לחץ? זה שבלילה לחץ הדם תקין אומר דבר מה על אי היציבות? מודה לך על האדיבות הרבה בהתחשב בכך אתה בטח אדם מאוד עסוק ולמרות זאת מתפנה לעזור...ובאמת להראות עוד כוון ולהרגיע ולו במעט..עד הגעה לרופא לטיפול. שיהיה לך שבת שלום אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לציין שאימי סובלת מל.דם גבוה

אני
    08/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו