לחץ דם גבוה ודופק מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה ודופק מהיר
    לימונית
    16/01/2009

לרופאים שלום, בת 42.5, סובלת תקופה ארוכה מאוד מכאבי ראש וחולשה, ולאחרונה הכאבים הפכו ליומיומיים וגם רמת הכאב גברה. סוג הכאבים הוא לחץ גדול, מזכיר קצת את הסינוסיטיס. בבדיקות שמנדדו אתמול - במנוחה - דופק 120 (נמדד פעמים בהפרש של חצי שעה גם בעזרת מכשיר וגם בבדיקה ידנית של האחות, מול השעון). לחץ דם 138/85 לאחר מכן בוצע א.ק.ג. רופא המשפחה אמר שלפי הא.ק.ג אין משהו מדאיג במיוחד, אך שהערכים של הדופק ולחץ הדם גבוהים, וביקש ממני לבדוק פעמיים נוספות בשבוע הבא. בנוסף, יש לי כולסטרול גבוה. או ליתר דיוק הטוב - נמוך, והרע - גבוה. ברצוני לדעת על מה זה יכול להצביע? איזה כיוון זה יכול להחשיד? והאם תרופות להורדת לחץ דם והאטת הדופק אפשריים בזמן היריון (נמצאת בטיפולי IVF). בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה ודופק מהיר

הוספת תגובה

• הודעה של: לימונית

ד``ר ויקטור פרחויקי
    17/01/2009

לא בטוח שאת צריכה להתחיל טיפוך תרופתי. כדאי לחזור ולהבדק ע"י רופא לאחר יעוץ חוזר של הרופא שמטפל ב- IVF.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת פרטים חשובים

לימונית
    25/01/2009

לד"ר פרחויקי שלום, רציתי לדעת למה הפנית אותי ליעוץ חוזר אצל רופא ה-IVF? האם זה רומז שאסור לי להיכנס להירון? האם אתה רומז שאסור לי לקחת הורמונים? בנוסף, שכחתי לציין בפניך פרטים נוספים: יש לי הטרוזיגוטיות מולדת לפרוטאין C ו-FV LEIDIN. בנוסף, אמי, שנולדה עם מום בלב ועברה פעמיים ניתוחי לב, נפטרה בעקבות משבץ מוחי בגיל 57. בכל מקרה נקבע שבגלל האבחון בעניין הקרישה אזריק קלקסאן במהלך כל ההיריון. בבדיקות שנערכו לאחרונה: TSH מה-19/1/09 = mul/l 1.13. הכולסטרול הכללי - גבוה מעט. הכולסטרול הטוב - נמוך - אך בטווח הנורמה. הכולסטרול הרע - גבוה - אך בטווח הנורמה. אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות. בתודה, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו