בעיית יתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית יתר לחץ דם
    דיקלה
    18/01/2009

שלום, רציתי לדעת אם תוכל לתת לי עצות מה ניתן לעשות. חבר שלי בן 23 סובל כל הזמן מלחץ דם גבוה ודופק מהיר (יש לציין שאמא שלו סובלת מזה גם מאוד כל הזמן) זה מפריע לו מאוד בחילות, מעיק, סחרחורות כאבי ראש, בקיצור מרגיש ממש לא טוב וכו'. מה ניתן לעשות? איך אפשר למנוע זאת? או לפחות להפחית את המצב?? זה משפיע עליו מאוד לרעה גם בעבודה הוא חזר היום הביתה כי לא היה מסוגל לעבוד היה לו דופק ממש מהיר והרגיש ממש לא טוב, מה ניתן לעשות?? מחכה לתשובה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית יתר לחץ דם

הוספת תגובה

• לדיקלה

פרופ` אליעזר קליינמן
    21/01/2009

לחץ דם גבוה בגיל צעיר יכול לנבוע מסיבה משנית כמו מחלת רקע אחרת - מחלה כליתית, למשל, או אף גידול המפריש חומרים המעלים את לחץ הדם דוגמת אדרנלין וחומרים דומים. אני מציע שהחבר יבקש הפניה מרופא המשפחה למכון ליתר לחץ דם לבירור הענין. עדיין יש לציין כי גם מתח בחיים או בעבודה יכולים אף הם לגרום לעלית לחץ דם משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו