מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, אשמח לקבל עזרה.מישהו25/01/2009
טוב, אז ככה: אני תלמיד בתיכון, והיום ידידה שלי סיפרה לי על מקרה שקרה לידיד אחר שלי במפגש שהיה כמה ימים לפני (אל תדאגו, אני מגיע לפואנטה. P:) היא אמרה לי שבאותו מפגש (שלא הייתי בו), אותו ידיד ועוד מישהו הלכו מכות, סתם בצחוק כזה, ואז הוא חנק את הידיד, ופתאום הוא נהיה חיוור (זה שנחנק). וזה לא הסתיים בזה, היא אמרה לי שהוא הסתכל על הידיים שלו ובכה או משהו כזה, שהם שאלו אותו איך קוראים לו והוא לא ידע לענות להם, גמגם, אמר שהוא נמצא בתוך משחק מחשב. זה כמובן ממש הלחיץ אותם, ולקחו אותו אחר כך לבית חולים. כמובן שאותה ידידה שלי רצתה לדעת מה זה היה ולמה זה קרה, וכל מה שאבא של הידיד אמר לה שזה לחץ דם גבוה. היא חושבת שזה קשור לחניקה, אבל אני לא בטוח לגמרי שחניקה סתמית כזאת יכולה לגרום לכזאת תופעה. לחץ דם גבוה באמת יכול לגרום לכאלה התקפים מוזרים ומלחיצים? או שיש לזה סיבה אחרת והלחץ דם גבוה הוא רק תופעה של זה? ואם זה באמת רק בגלל לחץ דם גבוה, אז ממה בדיוק מקבלים לחץ דם גבוה? העלתי את האפשרות שזה אפילפסיה, אבל הידידה שלי אמרה שאותו ידיד זכר מה קרה לו, וכפי שידוע לי באפילפסיה לא זוכרים את ההתקף. וגם כל ההתקף עצמו לא נראה לי מתאים לאפילפסיה. אני רוצה להבין מה זה, אבל לאף אחד ששאלתי לא באמת היה מושג, ואני לא רוצה לדבר איתו (עם מי שזה קרה לו) על זה.. אז באופן אנונימי אני מחפש את התשובה פה. אם זה לא המקום הנכון לשאול את השאלה, אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון. תודה, אנונימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מישהו
ד``ר ויקטור פרחויקי26/01/2009קשה מאוד לעקוב אחרי כל ההתרחשויות.
קודם כל קשה לדעת מה סיבתם האמיתית של התסמינים לאחר מכות וחנק.
כל עוד שלחץ הדם לא נמדד קשה להאשים אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)