יתר לחץ דם--מודאגת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם--מודאגת מאוד
    שירלי
    04/02/2009

שלום רב! ברצוני לדעת מהם הגורמים לעלייה בלחץ הדם?משום שכעת אני חולה בברונכיט והרופאה מדדה לי לחץ דם ואמרה שהוא גבוה מידי לבת 26. 133/87 אני לא מבינה מה הסיבה לעלייה?! כמו כן לפני שנה מדדתי כמה ימים לחץ דם והייתה עלייה משמעותית(משום שעסקתי בספורט כרגע אני ממש לא עוסקת בהתעמלות כלשהי).. כמו כן יש לי סוכר 106 אולי זה נובע מכך. הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד כליות, בשנה שעברה עשיתי אקו לב והוא יצא תקין. אני אובדת עצות..האם זה יגרום לסיבוכים בעתיד? בברכה, שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם--מודאגת מאוד

הוספת תגובה

• לשירלי

פרופ` אליעזר קליינמן
    04/02/2009

עקב הברונכיט ישנה בהחלט אפשרות לעליה קלה של לחץ הדם כפי שזה אצלך. אין צורך להבהל וגם לא לטפל. לאחר החלמתך אני כן מציע לך לאמץ פעילות גופנית סדירה ותזונה נכונה, אפשר בעזרת דיאטנית ואלה עשויים לעזור בשמירת לחצי דם תקינים לאורך זמן, בוודאי בגילך. לחץ הדם בזמן עיסוק בספורט עשוי לעלות ואח"כ - במנוחה לרדת לנורמה ואף לערכים נמוכים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו