לחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה
    ניר
    13/02/2009

שלום אני זכר בן 41 לא מעשן בשנה האחרונה ירדתי 15 ק"ג לאחר שאובחנתי כבעל סינדרום מטבולי ולחץ דם גבוה. הBMI שלי בסביבות 21-22 ע"פ משקל אלקטרוני,משקלי כיום 75 ק"ג על 171 גובה. אני עובר בדיקות תקופתיות מקיפות שהאחרונה יצאה תקינה מבחינת ערכי כולסטרול סוכר טרגליצירידים. אינני מטופל בתרופות כלשהן באופן קבוע. אני שומר על אורח חיים בריא(ריצה של 8 ק"מ פעמיים שלוש בשבוע,תזונה הכוללת אכילת ירקות בעיקר לחם מקמח מלא,ללא סוכר ודברי מתיקה צורך אגוזים מדי יום ושמן זית מעט מאד מלח,מעט בשר עוף רזה כמעט ללא בשר אדום,כמו כן אני שותה המון מים ומעט קפה 2 כוסות ביום,כמו כן אני נוטל ויטמינים ו2 קפסולות של אומגה 3 מחוזק,בנוסף לאחרונה התחלתי ליטול 100 מ"ג קיוטן ביום) לחץ הדם שלי נא כיום בין 140-160 לבין 90 -100 סיסטולי\דיאסטולי לחץ הדם שלי עד לפני חודש עמד על 120-130 על 70-85 ולאחרונה עלה . בחודש האחרון סבלתי מדלקת כתף חזקה אשר גרמה למוגבלות ביד ואני מטופל מזה חודש באטופן 600 מ"ג הנלקח פעמיים ביום. שאלתי האם יש קשר בין הדלקת והתרופה לעליית לחץ הדם לאחרונה תודה ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה

הוספת תגובה

• ניר

ד``ר ויקטור פרחויקי
    14/02/2009

אטופן בהחלט יכול לגרום לעליית לחץ הדם במספר מנגנונים.
    כל מה שעליך לעשות, להפסיקת את הטיפול ולהזהיר בעתיד לכל רופא שימליץ על טיפול בנוגדי דלקת למניהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו