הרגשה של דופק לקראת שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה של דופק לקראת שינה
    צמרת
    15/02/2009

שלום לך, בת 66. לפני כשבועים עקב בדיקות שיגרתיות זוהה לחץ דם גבוה 180/80 והתחלתי לקחת אנלדקס 5 מג פעמיים ביום. כמו כן היו שומנים גבוהים 345 והרופא נתן לי בזפיברט 400. חוץ מזה אני לוקחת סבסטטין 20 מג די הרבה זמן. הפסקתי לקחת הורמונים לפני חצי שנה ועדין יש לי מספר פעמים ביום גלי חום. הדופק נע בין בדרך כלל בין 75-85 א.ק.ג. בסדר. זה הרקע. לאחרונה מספר פעמים לפני שאני נרדמת כשאני שוכבת על הצד (לא משנה איזה) ומנסה להרדם אני מרגישה את הדופק בצד שמאל. זה לא קורה כשאני שוכבת על הגב. כמו שמרגישים ביד שלוקחת דופק מהיד. זה לא כואב ולא לוחץ אבל זה מפריע לי להרדם ובסוף כדי להירדם אני לוקחת וואבן. אני מקווה שהסברתי טוב מה הבעיה. אין לי מושג איך להתייחס לזה אבל זה מפריע לי. אולי זה קשור לכדורים, לזמן שאני לוקחת אותם, 8 בערב. אודה לך מאד אם תאיר עיני בבעיה זו שמטרידה אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה של דופק לקראת שינה

הוספת תגובה

• צמרת

ד``ר ויקטור פרחויקי
    17/02/2009

לא בטוח שיש השפעה של התרופה בתלונותיך.
    גם לא בטוח שיש קשר עם לחץ הדם.
    אבל לא רואה סיבה לא לקחת את התרופה במשך היום במקום בערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו