יתר לחץ דם ושימוש בסטרואידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם ושימוש בסטרואידים
    אמיר
    26/02/2009

שלום דר! אני בן 33 ובמהלך ה 4 שנים אחרונות נטלתי חומרי סטרואידים לפיתוח גוף אמנם לא כול ה 4 שנים אלא בהפסקות(סייקלים) אני מעולם לא הגזמתי אבל מעולם לא סבלתי מכלום לאחרונה(שבוע שעבר) התחלתי להרגיש תחושות נימול בפנים וכובד על הגבות ודופק קצת חזק מהרגיל והיתה לי הרגשה לבדוק לחץ דם אני קרוב ל 4 שנים לא בדקתי לחץ דם כך שמעולם לא ידעתי אם יש לי בעיה או לא כשבדקתי לפני שבוע נוכחתי שהלחץ דם שלי הוא 180/80 דופק 70 לדקה כמובן כרגע אני מישתמש בהורמון סוסטנון שזה הרי טוסטסטרון אני יודע שחומר זה מעלה לחץ דם וידוע שמיתאמנים שמישתמשים בחומרים כגון אלו עולה לחץ הדם שלהם זה לא אומר שכולם חולים זה בעיקבות תרופות אלו אני עובד עם מישקלים מאוד כבדים השאלה שלי מה לעשות מצד אחד אני רוצה להמשיך ליטול תוספות אלו כי המיקצוע שלי הוא ספורט והרמת מישקולות (מיקצועי) אבל מצד שני מפחד הלכתי לרופא משפחה לפני יומיים הוא אפילו לא בדק לי את הלחץ דם ואמר לי לקנות מכונה לבדיקרה עצמית של לחץ דם ולבדוק בבוקר אחרי שינה ובלילה לפני שינה ואחרי 10 ימים לחזור ולהמשיך להישתמש במה שאני לוקח כרגיל כדי לראות איך ההשפעה ביומיים אחרונים אני בודק כשאני קם יש לי לחץ דם של: 130/75 ובלילה יש לי: 185/85 לפי שאני רואה כשאני רגוע אחרי שינה הלחץ תקין א:מה זה אומר ב:אולי תוספות של חומרי הרגעה יעזרו לי בבקשה אשמח לתשובה ממך בהקדם אפשרי תודה (מצטער על השאלה הארוכה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמיר

ד``ר ויקטור פרחויקי
    28/02/2009

קודם כל צריך להבין עד הסוף אם יש לך לחץ דם גבוה או לא, על כן כדאי לבדוק במשך שובעיים כמו שרופא המשפחה המליץ או לבצע בדיקת ניטור לחץ דם אוטומטי במשך 24 שעות.
    אם לחץ הדם גבוה, יהיה חמקום להיתייחס כמו כך, ואז להחליט אם צריך להפסיק את התוספות או לתת לך טיפול תרופתי אחר. אגב, בעת הרמת משקלות לחץ הדם עלול לעלות בצורה משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אמיר
    28/02/2009

תראה אני כבר בודק מספר ימים והמצב: בבוקר 130\80 בערב 180\80 קבוע כמעט ללא שינוי אני מתאמן כרוב ל 4 שנים ולא עשיתי פעולת ארובי הכי קטנה אפילו אני עליתי 36 קג של מסה ללא ארוביקה אני חושב אולי העורקים והמעברים שלי צרים מהמסה והחומרים וכתוצאה מכך כמו צינור שמקטינים את הפתח לחץ המים מיתחזק אולי אני צריך לעשות ארוביקה ולהרחיב את כלי הדם שלי ואז הלחץ דם ירד הבעיה שאני מפחד להתחיל ריצות הליכות וכו שלא יעלה יותר הלחץ דם שלא יהיה מסוכן מה אתה חושב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו