לחץ דם גבוה ?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה ?!
    ליאב
    04/03/2009

אני בן 38 ביצעתי בדיקת דם כללית להלן תוצאותיה העיקריות : כולסטרול כללי - 150 , כולסטרול הטוב - HDL - 38 ( לא עושה ספורט כבר 4 שנים)!!!! גלוקוז - 86 בנוסף כ-3 שנים שלחץ הדם שלי לא יציב , ממוצע הל"ד עומד על 90/135 ודופק ממוצע של 62 . רוצה לציין כי אבי ז"ל סבל מלחץ דם וגם אחי הגדול ממני ב15 שנים.(שאר האחים לא סובלים מכך) אני עובד בעבודה מאד לחוצה ותובענית לעיתים. שאלותיי הן - 1. האם להתחיל בספורט מתון של הליכה למשל 3 פעמים בשבוע תביא את הל"ד לנורמה? 2. לפעמים כשאני בלחץ אני מרגיש אי נעימות בלחי השמאלית וברגל האם אני צריך לדאוג ? 3. האם יש קשר בין הנ"ל ולעובדה שיש לי דופק יחסית נמוך מעיד על משהו "טוב" אולי כמו כושר מולד ?? לא מעוניין להתחיל עם כדורים !! אשמח לתגובתכם ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה ?!

הוספת תגובה

• נתונים נוספים

ליאב
    04/03/2009

שכחתי להוסיף ע"מ לתת תמונה כוללת טובה יותר גובהי - 1.81 משקלי - 74

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאב

פרופ` אליעזר קליינמן
    08/03/2009

לחצים נפשיים עלולים בהחלט להשפיע לרעה על לחץ הדם ואף לערכים הרבה יותר גבוהים משציינת. פעילות גופנית סדירה ומתונה בצד דיאטה מתאימה ומאוזנת - רצוי בעזרת דיאטנית, ותרגילי הרפית מתחים, אפשר גם בעזרת מכשיר RESP@RATE לשימוש עצמי, כל אלה עשויים מאוד לעזור ללא צורך בטיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה???

ליאב
    05/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפורום כבר לא עובד???

ליאב
    08/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו