יתר לחץ דם בגיל 35

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם בגיל 35
    ערן - א
    14/03/2009

שלום אני בן 35 הובחנתי כסובל בלחץ דם אחרי מעקב והתחלתי טיפול הורדתי18 ק"ג ואני שוחה שנתיים וחצי 5 פעמים בשבוע שעה חתירה.אני נמנע מאכילת מלח ומנסה להיות רגוע. עשיתי בדיקות:מאמץ,אקו-לב,א.ס כליות ובדיקות דם מקיפות והכל תקין למעט דופק מהיר מידי פעם.אני מקבל נורמלול 25 ורמיפריל פלוס12.5\2.5. למרות מהשעשיתי במשך שנתיים ל.ד לא ירד ולכן התחלתי טיפול. האם ישמשהו שניתן לעשות במקום טיפול תרופתי? והאם דופק מהיר מעלה ל.ד? ומה טוב נורמלול או קרדיולג?האם יש עוד גורם לל.ד? מה תוכלת חיים עם כדרים כבר מגיל צעיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם בגיל 35

הוספת תגובה

• ערן - א

ד``ר ויקטור פרחויקי
    16/03/2009

יתר לחץ דם ראשוני עדיין הצורה הנפוצה ביותר של המחלה, זאת אומרת נטייה תורשתית ליתר לחץ דם. יתכן ותצטרך לקחת טיפול תרופתי על מנת לאזן את הערכים במשך שנים רבות.
    פעילות גופנית, ירידה במשקל, המנעות משתיית אלכוהול ואכילת מלח, יכולים לתרום להורדתו.
    קשה לדעת אם מתאים לך יותר קרדילוק או נורמלול. בשלב הנוכחי הייתי מנסה עם אחד מהם והייתי עוקב אחרי ההרגשה והתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו