יתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם
    עדי סגל
    24/03/2009

שלום, אני בן 70. עד לפני זמן מה לחץ הדם שלי בבדיקות אצל רופא המשפחה היה תקין :80/120. בבדיקה האחרונה -בעקבות הרגשת סחרחורת שהיתה לי בעת הליכה ספורטיבית -היה לי יתר לחץ דם. הרופא בדק אותי פעמים נוספות פעם הבדיקה היתה גבוהה ופעם נוספת נורמלית. הרופא ביקש שאבוא אליו שוב לבדיקה ותוצאות הבדיקה הורו שיש יתר לחץ דם. בעקבות כך הרופא רשם לי תרופה בשם אנאלדקס 10 מ"ג וביקש שאקח בתחילה חצי כדור. יחד עם זאת אני סובל בזמן האחרון (עוד לפני שקיבלתי את התרופה) מבעיות של השתנה מרובה ולחץ חזק בשלפוחית. ההשתנה מקוטעת. רציתי לשאול עם יתכן שלחץ הדם נובע מהבעיה הזו. אציין שבדיקות הדם והשתן שנעשו לי לאחר הרגשת הסחרור בהליכה היו תקינים. בברכה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם

הוספת תגובה

• הודעה של: עדי סגל

ד``ר ויקטור פרחויקי
    26/03/2009

התלונות הקשורות לשתן יכולות להתאים להגדלה של בלוטת הערמונית (פרוסטטה).
    למרות שלא תמיד יש קשר, ושני המצבים די שכיחים (ערמונית מוגדלת ויתר לחץ דם), כדאי לעשות בדיקת US על מנת לשלול מעורבות של כיס השתן והכליות בגלל ערמונית מוגדלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו