מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר לחץ דםעדי סגל24/03/2009
שלום, אני בן 70. עד לפני זמן מה לחץ הדם שלי בבדיקות אצל רופא המשפחה היה תקין :80/120. בבדיקה האחרונה -בעקבות הרגשת סחרחורת שהיתה לי בעת הליכה ספורטיבית -היה לי יתר לחץ דם. הרופא בדק אותי פעמים נוספות פעם הבדיקה היתה גבוהה ופעם נוספת נורמלית. הרופא ביקש שאבוא אליו שוב לבדיקה ותוצאות הבדיקה הורו שיש יתר לחץ דם. בעקבות כך הרופא רשם לי תרופה בשם אנאלדקס 10 מ"ג וביקש שאקח בתחילה חצי כדור. יחד עם זאת אני סובל בזמן האחרון (עוד לפני שקיבלתי את התרופה) מבעיות של השתנה מרובה ולחץ חזק בשלפוחית. ההשתנה מקוטעת. רציתי לשאול עם יתכן שלחץ הדם נובע מהבעיה הזו. אציין שבדיקות הדם והשתן שנעשו לי לאחר הרגשת הסחרור בהליכה היו תקינים. בברכה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עדי סגל
ד``ר ויקטור פרחויקי26/03/2009התלונות הקשורות לשתן יכולות להתאים להגדלה של בלוטת הערמונית (פרוסטטה).
למרות שלא תמיד יש קשר, ושני המצבים די שכיחים (ערמונית מוגדלת ויתר לחץ דם), כדאי לעשות בדיקת US על מנת לשלול מעורבות של כיס השתן והכליות בגלל ערמונית מוגדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)