תופעה מוזרה בקשר ליל"ד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה בקשר ליל"ד!
    sdsd
    30/03/2009

התגלה אצלי לחץ דם בינוני (145/90) והתחלתי בטיפול תרופתי עם נורמלול 25 מ"ג שגורם ללחץ הדם שלי במהלך הבוקר והיום להיות תקין לגמרי (125/75). ערכתי הרבה מדידות בקופ"ח בצהריים וכן אני עורך מדידות בבית בבוקר ובערב והם יצאו תקינות.
    אבל, וזה אבל גדול, כל המדידות שאני עורך בכל *ערב* יוצאות גבוהות מהרגיל (140-145/80) למרות שהדופק שלי נשאר נמוך כמו בהמלך כל היום (65-80, זאת לעומת הדופק שהיה לי לפני הטיפול: 80-90).
    אני מרגיש עליה בלחץ הדם במהלך הערב ואני לא יודע אם זה בסדר אבל אני מרגיש לחץ כזה בראש כאילו הדם מועבר לי יותר לכיוון הראש מאשר לשאר הגוף, וזה גורם ללחץ כזה בראש.
    אני לא יודע מה פשר התופעה ולמה הכדור לא מספיק בשבילי למהלך כל היום ולמה בדיוק בערב הלחץ דם שלי עולה ונהיה לי לחץ בראש מהזרימה של הדם (לא מפריעה יותר מידי אבל גורם לי לעצבנות).
    אני נוטל בכל יום כדור 1 בבוקר כשאני קם 6:20-8:00.

מאוד אודה לכם אם תוכלו להסביר את התופעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה בקשר ליל"ד!

הוספת תגובה

• הודעה של: sdsd

ד``ר ויקטור פרחויקי
    31/03/2009

כמו שאמרת, לפעמים כדור אחד, במיוחד של נורמיטן במינון נמוך בבוקר לא מספיק כדי לאזן את לחץ הדם במשך כל היממה. כדאי להתיעץ עם רופאך על מנת להחליט על המדך הטיפול, לא ברור אם התלונה קשורה עם לחץ הדם הגבוה, אך סביר להניח כי יהיה מקום לעלות את מינון התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו