מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא עקשניתגלעד12/04/2009
אימי אישה בת 67 עקשנית ומסרבת לשאול מחשש לפחיתות בכבודה. אני בן למוד ניסיון יודע שרק מה שכתוב ניתן להראות לה כדי להוכיח את צדקת דברים. אימי בעלת לחץ דם גבוה ולקתה באירוע מוחי לפי 4 שנים. מאז לוקחת תרופות שונות. רופא המשפחה המליץ לה מספר פעמים על פלוויקס למניעת השבצים הבאים, אך הוא לא ידע אם קופת החולים משתתפת בעלות או האם פלוויקס נמצאת היום בסל התרופות (בעבר אני יודע שהיא לא הייתה בסל- האם זה השתנה?) בנוסף, האם אכילת 5-8 כפות עמבה או חילבה אמורים להוריד את לחץ הדם? רופאה אלטרנטיבית המליצה על כך לאימי והיא מתעקשת לאכול את הדברים הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלעד
ד``ר ויקטור פרחויקי13/04/2009היות והטיפול באירוע מוחי בורח מתחום התמחותי, אינני יודע אם הפביקס נמצא בסל הבריאות להתוויה של אימך.
לגבי החילבה והעמבה, אין בסיס מדעי להשפעה על לחץ הדם, אבל גם אין הוראת נגד, על כן, אם אמך רוצה לקחת ומרגישה שלמה וטוב, לא הייתי מפסיק.
מה שלא יהיה, צריכה להיות עם לחץ דם תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלוויקס נכנסה לסל התרופות
אבי13/04/2009אתה יכול גם להוציא על זה כתבות ולהרגיע את אמך ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)