אמא עקשנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא עקשנית
    גלעד
    12/04/2009

אימי אישה בת 67 עקשנית ומסרבת לשאול מחשש לפחיתות בכבודה. אני בן למוד ניסיון יודע שרק מה שכתוב ניתן להראות לה כדי להוכיח את צדקת דברים. אימי בעלת לחץ דם גבוה ולקתה באירוע מוחי לפי 4 שנים. מאז לוקחת תרופות שונות. רופא המשפחה המליץ לה מספר פעמים על פלוויקס למניעת השבצים הבאים, אך הוא לא ידע אם קופת החולים משתתפת בעלות או האם פלוויקס נמצאת היום בסל התרופות (בעבר אני יודע שהיא לא הייתה בסל- האם זה השתנה?) בנוסף, האם אכילת 5-8 כפות עמבה או חילבה אמורים להוריד את לחץ הדם? רופאה אלטרנטיבית המליצה על כך לאימי והיא מתעקשת לאכול את הדברים הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא עקשנית

הוספת תגובה

• גלעד

ד``ר ויקטור פרחויקי
    13/04/2009

היות והטיפול באירוע מוחי בורח מתחום התמחותי, אינני יודע אם הפביקס נמצא בסל הבריאות להתוויה של אימך.
    לגבי החילבה והעמבה, אין בסיס מדעי להשפעה על לחץ הדם, אבל גם אין הוראת נגד, על כן, אם אמך רוצה לקחת ומרגישה שלמה וטוב, לא הייתי מפסיק.
    מה שלא יהיה, צריכה להיות עם לחץ דם תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלוויקס נכנסה לסל התרופות

אבי
    13/04/2009

אתה יכול גם להוציא על זה כתבות ולהרגיע את אמך ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו