לחץ דם גבוה בצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה בצבא
    טל
    23/04/2009

שלום,

מצאו לי לחץ דם גבוה (זה כנראה מהגנטיקה כי גם לאמא שלי וגם לאח שלי יש לחץ דם גבוה). אחרי 2 בדיקות בימים שונים, אמרו לי להגיע למעקב אצל רופא היחידה (כרגע אני בגימילים)- 150/96 דופק- 89 ו- 160/90 דופק- 97 . זה מסוכן? יכולים לתת לי פטור לעבודה משרדית? כי אני כרגע נמצאת בקורס בטכני שאחריו אני אמורה להתחיל עבודה שהיא פיזית. יכולים להוציא אותי מהתפקיד אם ימצאו שהלחץ דם שלי הוא גבוה באופן קבוע?
    איזה בדיקות יעשו לי כדי לבדוק מה הבעיה? (עשו לי בדיקות אק.ג והם יצאו תקינות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה בצבא

הוספת תגובה

• לטל

פרופ` אליעזר קליינמן
    23/04/2009

יהיה צורך לחזור כ-10 פעמים על מדידות לחץ הדם. רצוי במצב רגוע. גם אם מדידה ראשונה גבוהה זה יכול להיות עקב התרגשות וחרדה, ולכן כדאי לחזור לפחות עוד פעמיים לאותה מדידה בהפשים של מס' דקות. ייתכן מאוד שלחצי הדם שנמדדו היו בעת מתחים ולכן אינם משקפים בהכרח את המצב האמיתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגימלים בגלל לחץ דם גבוהה?

עינב
    26/04/2009

זה יכול לקרות?

סליחה אם השאלה לא כל כך מתאימה לפה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו