מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם גבוה בצבאטל23/04/2009
שלום,
מצאו לי לחץ דם גבוה (זה כנראה מהגנטיקה כי גם לאמא שלי וגם לאח שלי יש לחץ דם גבוה). אחרי 2 בדיקות בימים שונים, אמרו לי להגיע למעקב אצל רופא היחידה (כרגע אני בגימילים)- 150/96 דופק- 89 ו- 160/90 דופק- 97 . זה מסוכן? יכולים לתת לי פטור לעבודה משרדית? כי אני כרגע נמצאת בקורס בטכני שאחריו אני אמורה להתחיל עבודה שהיא פיזית. יכולים להוציא אותי מהתפקיד אם ימצאו שהלחץ דם שלי הוא גבוה באופן קבוע?
איזה בדיקות יעשו לי כדי לבדוק מה הבעיה? (עשו לי בדיקות אק.ג והם יצאו תקינות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
פרופ` אליעזר קליינמן23/04/2009יהיה צורך לחזור כ-10 פעמים על מדידות לחץ הדם. רצוי במצב רגוע. גם אם מדידה ראשונה גבוהה זה יכול להיות עקב התרגשות וחרדה, ולכן כדאי לחזור לפחות עוד פעמיים לאותה מדידה בהפשים של מס' דקות. ייתכן מאוד שלחצי הדם שנמדדו היו בעת מתחים ולכן אינם משקפים בהכרח את המצב האמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגימלים בגלל לחץ דם גבוהה?
עינב26/04/2009זה יכול לקרות?
סליחה אם השאלה לא כל כך מתאימה לפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)