מניעת HYPERTENSIVE CRISIS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת HYPERTENSIVE CRISIS
    אני
    29/04/2009

שלום
    אני סובל מדיכאון עמיד ומטופל ב2 תרופות נוגדות דיכאון שבאופן עקרוני אסור לשלב בניהם מהחשש לHYPERTENSIVE CRISIS.
    התרופות הן נרדיל (MAOI) ובונסרין (טטריציקלים)
    יש לי במשפחה יתר לחץ דם שאבא שלי סובל ממנו ומטופל בתרופות נגד לחץ דם ולי בעבר היה לחץ דם גבוהה של 180/95 אבל מאז ירדתי במשקל ועכשיו הוא גבולי - 145/90. בגלל שאני לוקח את השילוב של התרופות הנ"ל רציתי לדעת האם הוספה של תרופה נגד לחץ דם תימנע את הסיכון לHYPERTENSIVE CRISIS או לפחות תקטין את הסיכון משמעותית?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת HYPERTENSIVE CRISIS

הוספת תגובה

• לאני

פרופ` אליעזר קליינמן
    30/04/2009

הייתי ממליץ לך לנסות תוספת של 2 קפסולות אומגה 3 ברכוז של לפחות 60%.אלו יכולים לבד לעזור הן לדכאון והן לייצוב לחץ הדם. אני מקווה שאכן כך יהיה. אם כן ניתן יהיה בעצה עם רופאיך לנסות להפחית מינון תרופתי של התרופות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

אני
    03/05/2009

תודה על העצה. אני ינסה את זה באמת
    אבל מה לגבי ההיפרטנסיב קריסיס? לפי מה שרופא הסביר לי העליה בלחץ הדם יכולה להגיע בפתאומיות ולא הבנתי אם תרופה נגד לחץ דם מונעת עליה חדה או שהיא פשוט מורידה באופן קבוע את הלחץ דם וזה לא ימנע את העליה הקיצונית?
    אני ינסה כניראה את האומגה 3 אבל רק כתוספת זה לא במקום התרופות שאני לוקח כרגע כי לבד אומגה 3 לא תספיק לי נגד דיכאון
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו