טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הרופא משפחה שלי ממש היפוכנדר בבדיקה נמצאו ערכים של לחץ דם 140/90 אני בן 59 לא שמן-גובה 185 -שוקל 85 הולך ברגל כל יום שעה וחצי לא אוכל בשר לא אוכל מאכל שיש בו שמן לא אוכל מאכל שיש בו סוכר מעשן 2 סיגריות ליום והרופא רשם לי RAMITENS 5 MG פעמיים ביום מה חטאתי ומה פשעתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגישה העכשיוית ביתר לחץ הדם הינה לחשב ל.ד. תקין מתחת ל-120/80, טרום יתר לחץ דם בין 120-140/80-90 ויתר לחץ דם מעל 140/90. למעשה 140/90 הינו ערך גבולי. יתכן ואם תקבל טיפול ליתר לחץ דם ירד הסיכון של מחלת כלי דם, בעיקר השפעה על הלב ואירוע מוחי. במקרה שלך היתי עושה בדיקת ניטור לחץ דם 24 שעות על מנת להשלים את הבירור אם זקוק לטיול תרותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר