מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה בלחץ דם עקב טיפול תרופתי?משה15/05/2009
לפני נטילת הנורמיטן לחץ הדם שלי היה קבוע פחות או יותר במהלך כל היממה בין 135-140/85 ומאז שאני נוטל נורמיטן 25 מ"ג שמוריד לי את הדופק למצב תקין כמו שצריך (במקום 90-100 ל- 70-80) אני רואה עליה משמעותית בלחץ הדם שלי בלילה.
ככל הנראה מהפסקה של התרופה שאני נוטל בבוקר ושמספיקה לי במהלך היום.
במהלך היום הלחץ דם שלי תקין ואפילו טוב מכך 120-125/70 אבל בלילה הלחץ דם שלי עולה פתאומית ל- 145/95 וזה ממש מדאיג אותי.
האם לקיחה של נורמיטן גורמת לעליה דרסטית בלחץ הדם ברגע שמפסיקים לקחת את התרופה?
האם ברגע שהתרופה נחלשת יש עליה בלחץ הדם *יותר גבוה* מאשר הלחץ דם היה לפני התחלת הטיפול?
כי זה נראה לי ממש לא טוב אם כן...
האם אוכל להפסיק את הטיפול במידה ויש לי ערכים תקינים סה"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד``ר ויקטור פרחויקי15/05/2009לחץ הדם אינו מאוזן לחלוטין, יתכן ומינון התרופה שאתה נוטל אינו מספיק או שלא מכסה את כל היום.
הייתי עושה בדיקת ניטור לחץ הדם במשך 24 שעות כדי לבדוק את הסוגייה.
אם הנתונים הקיימים קשה לחשוב על הפסקת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)