טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 18.7 ולפניי כשנתיים וחצי התגלה לי לחץ דם גבוה 90\130 שבהתאם לגיל היה גבוה לאחר מעקבים חוזרים ונשנים נקבע כי אכן יש לי לחץ דם גבוה כל הדביקות שעברתי על מנת לגלות את הגורם ליתר הלחץ דם נמצאו תקינות אך הלחץ דם נשאר גבוה, לפני כשלושה חודשים התגייסתי והורידו אותי מקרבי בגלל לחץ הדם עברתי מעקבים גם בצבא ולאחר חודש התחיל הלחץ דם לרדת פלאים עכשיו לחץ הדם שלי הוא 70\115 ואין לי שום הסבר לכך לא נטלתי תרופות . יש איזשהו הסבר הגיוני לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ייתכן שהיית בתקופת מתחים נפשיים שיכולים לגרום לעליות לחץ דם גם לערכים גבוהים יותר משציינת. בכל אופן - המשך לעקוב לתקופת מה, ואם הערכים ימשיכו להיות תקינים - אשריך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר