לחץ דם ושירות צבאי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם ושירות צבאי....
    אביעד
    23/06/2009

הבסיס שאני משרת בו מתחיל את העבודה מאוד מוקדם 6 וחצי בבוקר מה שמצריך אותי לקום ב5 וחצי בבוקר דבר זה נראה גורם לי להעלאת לחץ הדם.....
    השעה המוקדמת בבוקר שאני מתעורר והחוסר שעות שינה יכול לגרום ללחץ דם לעלות???עליי להדרוש הגעה מאוחרת???

שאלה נוספת.....יש קשר בין לחץ דם לשמירות????האם אני יכול לעשות אותם בלי חשש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם ושירות צבאי....

הוספת תגובה

• אביעד

ד``ר ויקטור פרחויקי
    25/06/2009

לחץ הדם של הבוקר מראה בדרך כלל את הערכים הדבוהים ביותר של היממה. זה מתחיל לפני ההקמה. במשך היממה לחץ הדם נוטה לרדת, כאשר הערכים של הלילה הם הנמוכים ביותר. שמירות לא אמורות להשפיע על לחץ הדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אביעד
    26/06/2009

השאלה שלי האם מחסור בשעות שינה והשקמה מוקדמת בבוקר גורם ללחץ דם לעלות גם במשך היום......כי אחרי תקופה מאוזנת של לחץ דם......הגיעה התקופה של הלחץ דם גבוה כאשר התחלתי לקום מוקדם בבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו