מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי מכדורי אנלדקס 20 מ"געינת05/07/2009
לקחתי את כדורי אנלדקס 20 מ"ג במשך כחמישה חודשים.במהלך התקופה התפתחו שיעול יבש,נשירת שיער ופסוריאזיס.רופאת עור שהלכתי אליה הסבירה לי שתופעות כמו נשירת שיער ופסוריאזיס אכן קשורות לתרופה,למרות שלא מופיעות ברשימת תופעות הלוואי שכתובות בעלון המצורף.האם ידוע על תופעות לוואי כאלה? ואם כן האם התופעות אופיניות לנשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנלדקס 10 - תועות לוואי חמורות
ראובן13/10/2012בחודש אוגוסט 2012 רשם לי הרופא את האנלדקס 10 מ"ג על מנת שאפחית את המינון של קרדילוק מ 5 מג ל 2.5 מ"ג .
כשבועיים לאחר מכן החל שיעול וגרוד בקנה בחלק העמוק שלו כמו זריקת חול בגרון.
לתומי חשבתי שהצטננתי רק כעבור 3 שבועות שהנושא לא עבר ורק הוחמר חשדה אישתי שמדובר באלרגיה כל שהיא. הפסקתי לקחת את כל הכדורים האחרים שאני לוקח כולל את הכדור הזה. התופעה נעלמה כעבור שבועיים.
למעשה הנושא חזר עוד פעמיים תוך שלושה חודשים מבלי שקשרתי את זה לכדור הזה.
רק אחרי שסופית קשרתי את השיעול לכדור האנלדקס 10 מ"ג בעקבות הפורום פחת השיעול בצורה משמעותית ואני מקווה שיעלם לחלוטין בימים הקרובים אם לא אדווח כאן.
כמו כן אני חושד בכדור שגרם לי תופעות לוואי נוספות הדומות לטחורים (אני משוכנע שזה לא טחורים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת
ד``ר ויקטור פרחויקי05/07/2009השיעול קשור ללא ספק עם התרפה.
הקשר עם פסוריאסיס ונשירת שיער הרבה יותר בעיתי.
יש תיאור בודד של נשירת שיער ומאמר אחד בלבד- מיוון- שמתאר קשר עם פסוריאסיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)