מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורמים ללחץ דם גבוה כנעראריאל21/07/2009
שלום שמי אריאל ואני נער בקרוב בן 17, אני מתעסק בפעילות גופנית רבה ( אימונים אירוביים ואנאירוביים), שומר על תזונה בריאה, כמויות חלבון, פחמימות סיבית וויטימינים תקינים
אני במשקל 92 קילוגרם, גובה 1.82 לא שמן אבל בעל מסת שריר גדולה מאוד
לחץ הדם שלי הוא בטווח התקין ( ע"פ 120/80 כמובן) אבל לפעמים הוא מגיע ל125-135 SYS והDIA נשאר נמוך מאוד (50-60)
אני יודע שלחץ הדם אינו מסוכן, אבל הייתי מעוניין להוריד אותו, אם זה נגרם בגלל אורך החיים שלי
אני מתאמן כ3 פעמים בשבוע באימונים אנאירוביים בעצימות גבוהה מאוד( משקלים גבוהים ) ורץ לאחר מכן כ20-30 דקות בקרוס טריינר
בנוסף אני מבצע אימונים אירוביים עוד כ1-2 בשבוע, כ40-50 דקות, או ספינינג
במהלך אימוני הכוח דופק הלב שלי עולה בין 120-170 אבל יורד יחסית מהר במנוחה, במהלך הריצה הוא נשאר על 160-175
האם אימוני הכוח הם הגורמים ללחץ הדם? לא הייתי רוצה להפסיק איתם, אלא לאזן את זה עם פעילויות נוספות, הייתי שמח לשמוע את דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אריאל21/07/2009הסיבה העיקרית שבגללה אני מעוניין להוריד את לחץ הדם היא בגלל שאני רק בן 17, והייתי רוצה לדעת איך והאם אני צריך להמנע מפעולות שאני מבצע היום, אשר יפגעו בבריאותי בעתיד ( לחץ דם גבוה ובעיות לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאל
ד``ר ויקטור פרחויקי21/07/2009ע"פ התיאור שלך לחץ הדם שלך יחסית גבוה לנער בן 16+.
לפני שתתחיל עם כל מני שאלות אולי לא תקפות, כדאי לך להיבדק ע"י מומחה של יתר לחץ דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין
אריאל21/07/2009האם בדיקה כזאת נכללת בבדיקה אצל רופא המשפחה, או שאני צריך לקבוע פגישה אצל רופא שהתמחה בנושא זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאריאל
פרופ` אליעזר קליינמן21/07/2009כל לחצי הדם שציינת הינם בגדר התקין. בעפ פעילות גופנית - לחצי הדם יכולים לעלות עד לרמות של 180/80 בגילך והם עדיין בגדר התקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)