גורמים ללחץ דם גבוה כנער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גורמים ללחץ דם גבוה כנער
    אריאל
    21/07/2009

שלום שמי אריאל ואני נער בקרוב בן 17, אני מתעסק בפעילות גופנית רבה ( אימונים אירוביים ואנאירוביים), שומר על תזונה בריאה, כמויות חלבון, פחמימות סיבית וויטימינים תקינים
    אני במשקל 92 קילוגרם, גובה 1.82 לא שמן אבל בעל מסת שריר גדולה מאוד
    לחץ הדם שלי הוא בטווח התקין ( ע"פ 120/80 כמובן) אבל לפעמים הוא מגיע ל125-135 SYS והDIA נשאר נמוך מאוד (50-60)
    אני יודע שלחץ הדם אינו מסוכן, אבל הייתי מעוניין להוריד אותו, אם זה נגרם בגלל אורך החיים שלי
    אני מתאמן כ3 פעמים בשבוע באימונים אנאירוביים בעצימות גבוהה מאוד( משקלים גבוהים ) ורץ לאחר מכן כ20-30 דקות בקרוס טריינר
    בנוסף אני מבצע אימונים אירוביים עוד כ1-2 בשבוע, כ40-50 דקות, או ספינינג
    במהלך אימוני הכוח דופק הלב שלי עולה בין 120-170 אבל יורד יחסית מהר במנוחה, במהלך הריצה הוא נשאר על 160-175
    האם אימוני הכוח הם הגורמים ללחץ הדם? לא הייתי רוצה להפסיק איתם, אלא לאזן את זה עם פעילויות נוספות, הייתי שמח לשמוע את דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גורמים ללחץ דם גבוה כנער

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

אריאל
    21/07/2009

הסיבה העיקרית שבגללה אני מעוניין להוריד את לחץ הדם היא בגלל שאני רק בן 17, והייתי רוצה לדעת איך והאם אני צריך להמנע מפעולות שאני מבצע היום, אשר יפגעו בבריאותי בעתיד ( לחץ דם גבוה ובעיות לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריאל

ד``ר ויקטור פרחויקי
    21/07/2009

ע"פ התיאור שלך לחץ הדם שלך יחסית גבוה לנער בן 16+.
    לפני שתתחיל עם כל מני שאלות אולי לא תקפות, כדאי לך להיבדק ע"י מומחה של יתר לחץ דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין

אריאל
    21/07/2009

האם בדיקה כזאת נכללת בבדיקה אצל רופא המשפחה, או שאני צריך לקבוע פגישה אצל רופא שהתמחה בנושא זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאריאל

פרופ` אליעזר קליינמן
    21/07/2009

כל לחצי הדם שציינת הינם בגדר התקין. בעפ פעילות גופנית - לחצי הדם יכולים לעלות עד לרמות של 180/80 בגילך והם עדיין בגדר התקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו