טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר פרחויקי אני בת 75,סכרתית עם לחץ דם גבוה. לפני מספר חודשים התחלתי ליטול ואזודיפ 10MG ולחץ הדם השתפר יחסית וכיום סביב 150/60. בנוסף נוטלת קדקס 4MG פעמיים ביום,פרוקור 200MG,מונוקורד 20MG,אלטרוקסין 200MG וקלצימור (9 כדורים ביום של 500MG).
בחודשים אלו חלה החמרה בתפקוד הכלייתי שהוכפל עד לקריטנין 5 . לא נמצאה סיבה להחמרה בתפקוד (אין דלקת או ממצא באולטרסאונד )
היות שנתקלתי בדיווחים סותרים לגבי היעילות של ואזודיפ והשפעתו על הכליות והלב, אני מבקשת לשאול האם נכון להמשיך עם וזודיפ במקרה של אי ספיקת כליות ומצב לבבי(פרפור מאוזן והתכווצות לא תקינה של שריר הלב) ?
תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין צורך בהפסקת ה- VASODIP באי ספיקת כליות. אם לא נמצאה סיבה להחמרה במחלת הכליות, אני יוצא מהנחה שזה היה קשור למחלת הסוכרת. במצב הנוכחי מאוד חשוב לשמור על לחץ הדם כמה שיותר נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר