לחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה
    בר123
    25/07/2009

שלום,אני בן 45,לפני כמה ימים הלכתי ברחוב והרגשתי לחצי דקה סחרור,הדבר עורר אצלי נורה אדומה.בדקתי לחץ דם והתברר לי שהוא קפץ לרמות של 160\105 .יש לציין שעד עתה לא ידוע לי שהיה לי לחץ דם,ובעמים שבדקתי הוא היה תקין לחלוטין. אני סובל באופן עקרוני בן אדם מתוח כבר שנים רבות. איך להתנהג? האם ישר אני צריך להתחיל בתרופות? איזה תרופות ממולצות? והאם אחרי שהלחץ דם מסתדר יש מצב להגיע חזרה להיות ללא תרופות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה

הוספת תגובה

• שכחתי לשאול.....

בר123
    26/07/2009

אומרים לי שחשוב שתיה מרובה וזה עוזר להורדת הלחץ דם,יש בזה משהו? כמו"כ הציעו לי לקחת תוספת משרת זית,האם גם בזה יש משהו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר

פרופ` אליעזר קליינמן
    27/07/2009

שתיה מרובה חשובה בחודשי הקיץ החמים אך לא אמורה להוריד לחץ דם אם הוא גבוה. משרת עלי זית עשויה לעזור עד גבול מסויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר

פרופ` אליעזר קליינמן
    27/07/2009

עדיין לא ניתן לקבוע שיש לך לחץ דם גבוה. עליך לחזור על המדידות בעת רגיעה ומספר פעמים. בעת הרגשה לא טובה עלול לחץ הדם לעלות כתופעה נילווית להרגשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו