טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 44. סוכרתי סוג 1 מזה 11 שנים. לפני כ-4 שנים היה לי ארוע דחק שבעקבותיו היה לי לחץ דם גבוה. מזה זמן רב אני מטופל ומאוזן באמצעות לוטן פלוס (עם המשתן). בביקור אחרון אצל רופאת הסוכרת היא אמרה לי שכדאי לי לעבור ללוטן רגיל (ללא המשתן) כי הוא פחות מזיק לכליות. חזרתי לרופא המשפחה (וגם נפרולוג) והוא אמר שהוא היה נשאר עם המשתן. אני די סומך על שניהם ולכן זקוק ליעוץ נוסף. התוכל לעזור? בני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המשתן שבתרופה אינו גורם לנזק כליתי. לפעמים מקשה על איזון הסוכרת אבל לא גורם לנזק כליתי. המטרה הינה להחזיק אותך עם לחץ הדם מאוזן בצורה מוחלטת. אם ככה תחת הטיפול בלון פלוס, לא הייתי משנה את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר