יניב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יניב
    יניב
    07/10/2009

אני בן 32 ולאחרונה עשיתי בדיקות מקיפות.
    לחץ הדם שלי הוא 130/100. בנוסף אני סובל מהשמנת יתר (כ 105 ק"ג) ואיני עושה פעילות גופנית.
    לפני כשנתיים עשיתי הולטר ל 24 שעות וא\ראו שלחץ הדם גבוה מהלך היום ויורד משעה 18:00 עד הבוקר לרמה נורמלית ויכסו את זה לסטרס.
    האם יכול להיות שהדיקה עצמה גורמת לי ללחץ שמעלה את התוצאה? אם כן, איך מתמודדים עם זה?
    בנוסף, אני חושש מטיפול תרופתי כי אמרו לי שאם מתחילים טיפול זה לכל החיים ולא מפסיקים אותו, האם זה נכון?
    תודה,
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יניב

הוספת תגובה

• ליניב

פרופ` אליעזר קליינמן
    08/10/2009

אם הינך חושש מטיפול תרופתי עליך לקחת את עצמך בידיים - דיאטה מתאימה להורדת משקל ופעילות גופנית סדירה הם המפתח לכך. התייעץ ברופא שלך כיצד לבצע זאת. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלאה נוספת

יניב
    12/10/2009

מה לגבי השאלה על הבדיקה עצמה - יכול להיות שהבדיקה גורמת לשש שמעלה את לחץ הדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו