טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 30 נמצאת כרגע בחו"ל ולאחר בדיקות דם שעשיתי יש לי מספר שאלות. POTASSIUM- 3.3 (הטווח פה הוא בין 3.6-5.1) BUN- 20 (הטווח הוא בין 7-18) CREATNINE- 0.6 (הטווח הוא בין 0.7-1.2)
האם יש לי סיבה לדאגה מהתוצאות הנ"ל? האם ייתכן BUN גבוה ו CREATNINE נמוך? הם לא אמורים להיות גבוהים יחד אם אחד מהם גבוה? בקשר לאשלגן- אני לא מבינה איך זה יצא נמוך (זו הבדיקה השניה שאני עושה וזה יוצא נמוך). אני אוכלת בננות, קוטג' ולוקחת מולטי ויטאמינים כל יום שמכילים 90 מ"ג אשלגן. האם יש חשש לבעיות כליה?
אשמח לעזרה והכוונה. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אוריאה מעט גבוהה יכולה להתפתח על רקע מחסור בנוזלים או שתייה מועטה. הקריאטינין הנמוך מעיד שאין בעיה כלייתית ככל הנראה. אשלגן נמוך מעט זה עדיין בגדר התקין. עקבי אחר הערכים מידי כמה חודשים. קרוב לוודאי שלא תתעורר בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר