טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני מקבל מזה מספר שנים תרופות להורדת לחץ דם. לאחרונה רכשתי מכשיר ביתי (מדידת לחץ גם במפרק כף היד) ואני משווה תוצאות עם המכשיר שמשתמש בו הרופא (מדידת לחץ דם אלקטרונית בזרוע) התוצאות מעניינות - בעוד שעלי המכשיר הבייתי מראה 10 נקודות פחות (דיסטולי) מהמכשיר שמשתמש הרופא אצל אשתי זה הראה 10 נקודת יותר
הקצב לב שלי הוא בערך 45-50 לדקה והשאלה היא האם יכול להיות שיש הטייה במכשירים האלקרונים כתוצאה מקצב לב איטי במיוחד תודה זאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הפרשי מדידה כאלה סבירים בין מכשיר במרפאה למכשירך האלקטרוני הביתי. רצוי לערוך השוואה באותה עת שהינך נמצא במדידה במרפאה עם המכשיר שלך. דופק כה נמוך מצריך בדר"כ שנוי של תרופה הגורמת לכך כמו נורמיטן, קרדילוק ודומיהן. התייעץ עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר