לחץ דם הריוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם הריוני
    רויטל
    18/10/2009

שלום,
    לפני שלושה חודשים ילדתי את בני הבכר בשבוע 34 להריוני כתוצאה מלחץ דם גבוה (חלבון בשתן נע בין 0 ל-1). (לפני ההריון לא היה לי לחץ דם גבוה והתחיל לעלות משבוע 22).
    אני בחורה בריאה ללא עודף משקל, לא מעשנת ולא צורכת כמויות גבוהות של נתרן.
    לאחר ההריון לחץ הדם לא ירד וכיום אני מטופלת בנורמיטן 12.5מ"ג פעם ביום ונפידופין 30 מ"ג פעמים ביום.
    לפני כשבועיים ניסיתי להפסיק עם הנורמיטן אך לחץ הדם הדיאסטולי שלי עלה ל 95-100 ולכן חזרתי לקחת.
    האם זה הגיוני שלחץ הדם שלי נותר גבוה זמן רב כ"כ לאחר הלידה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם הריוני

הוספת תגובה

• לחץ דם הריוני

פרופ` אליעזר קליינמן
    18/10/2009

במקרה שלך רצוי לעבור ברור יסודי של לחץ הדם תוך מעקב במרפאת לחץ דם. אני יכול להציע לך - א) ליטול אומגה 3 בכל הריון ואפילו להתחיל עימו עתה. רצוי 2 קפסולות ליום מהסוגים שבהם ריכוז ה-EPA + ה-DHA הוא למעלה מ- 500 מ"ג, כשהרוב מסוג DHA.
    ב) יש מקום לבירור המודינמי יסודי של מצב לחץ הדם שלך. בדיקה כזו מתבצעת בתשלום במכונינו - טל. 03-5710411.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

רויטל
    18/10/2009

המון תודה על התייחסותך

אני גרה בחיפה.
    האם קיים מכון כזה בחיפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרויטל

פרופ` אליעזר קליינמן
    19/10/2009

לצערי לא. גם מחיפה ומהצפון מגיעים אלינו למכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו