לחץ דם לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם לאחר לידה
    ליזה
    29/10/2009

אני בת 37 אחרי לידה שלישית (9 חודשים). ישר אחרי הלידה אושפזתי עקב לחץ דם גבוה שלא התאזן גם עם כדור ותרסיס מתחת ללשון. לאחר בירורים ונסיונות שונים בתרופות הוחלט לתת לי נורמיטן , אוסמו אדלט וטריטייס 2.5 מ"ג. הבעיה שלי שאני שוכחת לשתות את הכדורים על בסיס יומיומי קבוע. אני יכולה לשתות שבוע רצוף ולשכוח שבועיים. האם זה יכול לגרום לנזק? יש לציין שאני לא שותה את הכדורים הל"ד עולה למדדים גבוהים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם לאחר לידה

הוספת תגובה

• לליזה

פרופ` אליעזר קליינמן
    29/10/2009

ייתכן שעם הזמן יחול שיפור בלחץ הדם ותוכלי להפחית את התרופות למינימום, אם בכלל. לשם כך אני מציע לך לצרוך כ- 2 גרם אומגה 3 ליום, רצוי מהתכשירים המרוכזים של לפחות 50%. פעילות גופנית סדירה ותזונה מאוזנת מתאימה. יש מקום לבדיקה המודינמית שתעריך באופן מדויק יותר את הצורך התרופתי הנוכחי ותתאים טיפול הולם. על כל פנים - השכחה שלך לקחת את התרופות כפי שאת מתארת אינה תורמת לאיזון לחץ הדם וזהו מצב לא בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו