לחץ דם קצת סדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם קצת סדר
    לימור
    09/11/2009

אני רושמת כבר לא מעט פעמים
    אני רוצה לתת את התמונה כולה כדי שתוכל ממש לעזור לי
    אני בת 35 הולטר לפני 5 חודשים תקין הממוצע 110/70 בוצע בגלל מדידות גבוהות אצל האחות
    לפני 3 חודשים עשיתי שוב מעקב ביתי 10 ימים מדידות ממוצע 110/70 הבעיה שאני לא מפסיקה להתעסק בזה וכל פעם שיש לי כאב ראש אני רצה למדוד ואז לפני כשבוע עם כאב ראש מדדתי והחץ דם הביתי אומר להתייחס למדידה השניה אז הראשון 142/92 שניה 129/91 שלישית 126/87 זה הביא אותי ללחץ ממש הלכתי למוקד אצל האחות 146/101 עם דופק 101 מאותו רגע אני לא מפסיקה למדוד אני חולמת על לחץ דם חושבת כל הזמן מתי למדוד וכל הזמן שאני חושבת למדוד אני מרגישה את הלחץ והדופק שלי
    למרות הכל אני ממשיכה למדוד בבוקר והמדידה האמצעית בממוצע 125/85 ומרוב מדידות זה פתאום קופץ פתאום יורד
    היום הגעתי לאחות לראות עם המכשיר טוב הרגשתי שאני עומדת להתעלף ביקשתי שתמדוד על עצמה כי אני מפחדת
    רופאת המשפחה לא מוכנה לשמוע מבקשת שלא אמדוד
    אבל לי קשה להתעלם ממדידות שיצאו גבוהות מהסטרס כמו 150/101 כמו אצל האחות בימים הראשונם זה היה גם בבית עד שלקחתי משהו להרגעה ואז זה ירד
    הרופאה אומרת רק כדורים לחרדה
    זה שיש לי את היכולת לעלות כך את לחץ הדם בגלל לחץ נפשי מפחיד אותי את ההולטרעשיתי אחרי שהייתי קצת רגועה עם טיפול הומופאטי למרות זאת מדידה ראשונה בהולטר אצל האחות הגיע ל 162/106 דופק 122 ואחרי 10 דקות הלחץ דם ירד
    מצטערת על כל הסיפור
    אני לא רוצה לקחת כדורים ללחץ דם ומזה אני הכי מפחדת (הכל התחיל מאמא שחטפה אירוע מוחי קשה)
    תודה מראש לימור
    דבר אחרון מה זה אומר שאין את אותם המדדים בשתי הידיים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם קצת סדר

הוספת תגובה

• למירב

פרופ` אליעזר קליינמן
    09/11/2009

לפי הספור שלך - אין לך לחץ דם גבוה!
    בכל מקרה של סימפטומים כמו כאבי ראש, כאבי בטן ועוד - לחץ הדם מגיב בעליה פיסיולוגית נורמלית ואין צורך למדוד אותו בכל פעם מחדש. אני מציע לך להתעניין במכשיר מסוג RESP&RATE ששמוש בו באופן סדיר מרפה מתחים וגם מוריד לחץ דם אם הוא קשור בהם. השמוש בו קל ופשוט. ניתן להתעניין בביטוחים המשלימים של הקופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו